Websiterendement
Image default
Woning en Tuin

Een Belgisch hardsteen vloer van hoge kwaliteit

Realiseer een Belgisch hardsteen vloer om uw interieur een prachtige uitstraling te geven. Steenhouwerij Breti in Bladel – naast Eindhoven – creëert prachtige toepassingen van hardsteen voor uw interieur én exterieur. Zo zorgt u voor een natuurlijk karakter met een luxe uitstraling in uw woonkamer, tuin, keuken, hal of badkamer. De vakmensen van dit bedrijf zijn specialisten in de verwerking van natuursteen en maken enkel gebruik van hardsteen van de beste kwaliteit. Zo zorgen zij voor exclusieve producten voor zowel binnen als buiten. Ze hebben meer dan vijftig jaar ervaring en weten uw gedroomde product met veel passie te realiseren.

Realiseer een luxueuze uitstraling voor uw interieur

Het Belgisch hardsteen – dat onder andere voor uw vloer kan worden gebruikt – is afkomstig uit de groeves in de Ardennen en wordt ook wel arduin of blauwsteen genoemd. De prachtige en natuurlijke blauwgrijze kleur ontstaat door de kleine fossielen en aders aan het oppervlak. De specialisten van Steenhouwerij Breti in Bladel, vlakbij Eindhoven, weten verschillende technieken in te zetten om dit materiaal nóg meer tot zijn recht te laten komen door het te polijsten of licht of donker te zoeten. Dit bedrijf realiseert allerlei toepassingen van dit prachtige Belgisch hardsteen, onder andere voor bestrating, het leggen van een vloer, omlijsting van gevelelementen of vijverranden. Door de brede ervaring in allerlei soorten bewerkingen van dit materiaal weten ze zo unieke designs voor uw interieur of exterieur te realiseren. Het natuurproduct heeft een lange levensduur en is haast onderhoudsvrij. Ook is het materiaal te combineren met andere soorten natuursteen. Ontdek de mogelijkheden en laat u verrassen door deze experts in hardsteen!

Neem contact op met de specialisten

Wilt u ook een vloer van Belgisch hardsteen? Of wilt u meer weten over de materiaalbewerking van dit bedrijf? Neem dan contact op met de specialisten en laat u verrassen door wat er allemaal mogelijk is voor uw interieur of exterieur. U maakt eenvoudig een afspraak via de website van het bedrijf om uw wensen te bespreken.

https://breti.nl/