Websiterendement
Image default
Woning en Tuin

Houten gevelbekleding van duurzaam hout dat decennia meegaat

Wilt u uw gevel een natuurlijke uitstraling geven? Bijvoorbeeld omdat u dit mooi vindt of omdat uw woning zo nog beter bij de omgeving past? Dan kiest u het best voor de houten gevelbekleding van Platowood. Deze leverancier staat bekend om hout van uitstekende kwaliteit. Dit hout wordt ook nog eens duurzaam geproduceerd en bewerkt. Er wordt namelijk enkel gebruikgemaakt van hout van snelgroeiende bomen die in duurzaam beheerde bossen staan. Het hout wordt vervolgens bewerkt om ervoor te zorgen dat het extra lang meegaat. Maar hier worden geen chemische toevoegingen voor gebruikt. In plaats daarvan wordt het hout met warmte en water bewerkt. Dit proces wordt ook wel platoniseren genoemd en verlengt de levensduur van het hout. Hierdoor kan de houten gevelbekleding van Platowood tot wel 50 jaar mee.

Onderhoudsarme gevelbekleding die goed isoleert

De houten gevelbekleding van Platowood is niet alleen duurzaam. Het hout heeft m eer voordelen. Zo is het onderhoudsarm, mede doordat het hout nauwelijks krimpt of zwelt. U hoeft het enkel regelmatig schoon te maken om het mooi te houden. Daarnaast heeft het hout een goede isolatiewaarde en inbraakwerende eigenschappen. Het vergroot dus ook de veiligheid van uw woning en helpt u om op uw energiekosten te besparen. Hierdoor ontvangt u een eindresultaat dat er niet alleen prachtig uitziet, maar dat ook nog eens een functie heeft. Een betere optie op het gebied van gevelbekleding is er niet!

Neem contact op met deze specialist voor meer informatie en advies

Wilt u uw pand een upgrade geven met houten gevelbekleding? Neem dan contact op met de experts van Platowood om de mogelijkheden te bespreken. Ze vertellen u graag meer over de houtsoorten en hoe het hout bewerkt wordt. Ook beantwoorden ze al uw vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welke houtsoort het best op uw wensen aansluit. De experts kunnen u namelijk ook uitstekend adviseren.

https://www.platowood.nl/