Websiterendement
Image default
Woning en Tuin

Een boomstamtafel op maat samenstellen voor je pand in regio Arnhem

Wie wil er nu niet een schitterende op maat gemaakte boomstamtafel bezitten? Deze karakteristieke tafels met hun kenmerkende randen worden steeds populairder en veroveren de harten van een groot aantal Nederlanders. Bij de vakkundige specialist Interieur Wood te Geldermalsen, niet al te ver van Arnhem, koop je één keer kwalitatieve eikenhouten of teakhouten boomstamtafel op maat en daar beleef je jarenlang plezier van. Maar wat zijn precies de opties als je voor maatwerk van deze specialisten kiest?

Het tafelblad

Eigenlijk is alles mogelijk, omdat het maatwerk betreft. Voor het tafelblad zijn er wel een aantal gangbare keuzes. Zo is het soort hout dat gebruikt wordt voor boomstamtafels vaak teak of eiken. Teak is dan wat grover en karakteristieker en eiken is fijner en gladder. De noesten kun je laten dichten of juist open laten. Het tafelblad wordt gelakt en afgewerkt met een olie voor optimale bescherming, waarbij je zelf de kleur uitkiest. Ook niet onbelangrijk is om kenbaar te maken welke afmetingen de boomstamtafel op maat voor jouw pand in bijvoorbeeld Arnhem moet hebben, zodat iedereen er aan kan zitten.

Het onderstel

Het tafelblad is de blikvanger van de boomstamtafel die je samenstelt, maar door het onderstel slim te kiezen kun je de stijl van de tafel volledig beïnvloeden. Een mooie A-poot of U-poot bijvoorbeeld, staan erg mooi bij industriële interieurs. Een spinpoot geeft jouw boomstamtafel op maat een landelijker uiterlijk. Je kunt ook een rond tafelblad nemen voor een klassiekere tafel. Maatwerk zou maatwerk niet zijn als je het onderstel niet zelf mocht ontwerpen. Ook die optie behoort tot de mogelijkheden.

Maak kenbaar wat de beste tafel voor jou is

Je kunt een boomstamtafel op maat laten maken voor buiten of binnen in jouw pand in regio Arnhem. Gebruik hem bijvoorbeeld als eettafel of laat een bijzettafel maken. Je ontvangt maatwerk bij Interieur Wood te Geldermalsen, dus je hebt het helemaal zelf voor het zeggen wanneer je een boomstamtafel op maat in Arnhem of elders in de regio aan je interieur wilt toevoegen!

https://interieurwood.nl/