Websiterendement
Image default
Woning en Tuin

Koop schitterende Marokkaanse lampen met karakter

Hadaya is een ontwerper van Marokkaanse lampen met een moderne twist. Je herkent de lampen uit duizenden, omdat ze de traditie van het Oosten combineren met de moderne ontwerpen van vandaag de dag. Dat doen ze door constant te experimenteren met Oosterse vormen, patronen en stijlen, met materialen en moderne technieken. Ben je of woon je in regio Amersfoort? Dan kun je de winkel gemakkelijk bezoeken. Wanneer je niet in de buurt bent, bekijk je het assortiment aan Marokkaanse lampen eenvoudig in de webshop. Lees verder en ontdek meer over de bijzondere lampen.

Het begon in 2002

Hadaya bracht de eerste lamp uit in 2002. Dit bedrijf was de eerste die modern en Oosters op die manier met elkaar kon verenigen. Ook vandaag, bijna 20 jaar later, zijn ze nog steeds actief op dit gebied. Dit maakt hen hét bedrijf om naartoe te gaan als jij deze stijl aantrekkelijk vindt. Alle Marokkaanse lampen worden door het bedrijf zelf ontworpen, geproduceerd en met de hand gemaakt. Dat draagt bij aan het unieke karakter van de lampen en het feit dat geen enkele lamp hetzelfde is. Ze steken af tegen de massageproduceerde producten van vandaag de dag en hebben menselijke imperfecties die de lampen juist zo bijzonder maken. Als je dus een lamp van dit bedrijf in huis haalt, dan kies je voor een unieke toevoeging aan je interieur.

Bezoek de winkel of koop je lamp online

Wil je Marokkaanse lampen in Amersfoort kopen en bevind je je in de buurt van de winkel van Hadaya? Ga dan zeker eens langs. In de winkel kun je past echt goed zien wat de Marokkaanse lampen voor jouw interieur kunnen betekenen. En het mooie is, de lampen doen iets bijzonders met elk interieur! Breng dus een bezoek aan de winkel en koop een bijzondere lamp. Dit kan tevens online, wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs te gaan.

https://www.hadaya.nl/