Websiterendement
Image default
Woning en Tuin

Uw nieuwe meubels op maat bestellen bij een gespecialiseerd bedrijf nabij Utrecht

In de regio Utrecht kunt u uw hart ophalen als u een liefhebber bent van antieke meubelen. Bij het bedrijf Amelia’s Hoeve uit Ameide kunt u van alles vinden. Dit bedrijf nabij Utrecht is behalve leverancier van antieke meubelen ook gespecialiseerd in de vervaardiging van meubels op maat. Aangezien Utrecht zeer centraal gelegen is, is dit bedrijf goed bereikbaar vanuit de meeste delen van het land. Al meer dan 40 jaar is dit bedrijf in de buurt van Utrecht werkzaam op het gebied van meubels op maat en antiek. Het is een waar begrip geworden en een zekere aanrader.

Kies voor een eigen ontwerp voor het perfecte meubelstuk

Binnen de website van Amelia’s Hoeve kunt u een groot assortiment vinden van buitenverlichting, lampen, meubelen, glazen lampenkappen en maatmeubelen. Deze bestaande artikelen zijn echter een fractie van wat mogelijk is. Bij dit bedrijf nabij Utrecht is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren en op die manier een meubel op maat te laten creëren. U kunt hun winkel bezoeken en in samenwerking met de tekenaar compleet uitwerken. Deze uitwerking wordt geheel vrijblijvend gedaan. U kunt na deze brainstorm eerst thuis nadenken over de gemaakte voorstellen. Een beslissing hierin heeft tijd nodig en het ontwerp van uw meubels op maat in regio Utrecht dienen 100% naar uw zin te zijn.

Ga voor een compleet pakket

Aangezien Amelia’s Hoeve beschikt over een eigen werkplaats, is het voor dit bedrijf geen enkele moeite om u direct van dienst te kunnen zijn met het verwezenlijken van uw persoonlijke wensen met betrekking tot de door u gewenste meubelen op maat of de lampen op maat. De klanttevredenheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel en doordat zij alles in eigen beheer hebben, zijn de lijnen kort en hebben ze de mogelijkheid om u een totaalplaatje te bieden. U kunt overleggen met hun tekenaar over uw wensen en na uw akkoord kunnen uw meubels op maat in de werkplaats in regio Utrecht voor u worden vervaardigd.

https://www.amelias.nl/