Websiterendement
Image default
Verbouwen

Waarom een PU gietvloer een uitstekende keuze is

Bent u op zoek naar een geschikte gietvloer voor uw badkamer? Dan kan een PU gietvloer wel eens een geweldige uitkomst zijn. Een PU gietvloer heeft namelijk vele voordelen. Lees snel verder om te weten te komen wat deze voordelen precies zijn.

Een geschikte vloer voor vloerverwarming

Door te kiezen voor een gietvloer heeft u een vloer die uitermate geschikt is voor vloerverwarming. Dit is natuurlijk heerlijk in een badkamer. De badkamer is niet alleen maar de kamer waar u komt om uw tanden te poetsen. Het is een plek die belangrijk is voor persoonlijke verzorging en om tot rust te komen in bijvoorbeeld het bad. Nadat u het warme bad uitstapt, wilt u natuurlijk niet meteen bevriezen. Een vloerverwarming is hierbij een heerlijke oplossing. Een gietvloer is hier eenvoudig mee te combineren, omdat de vloer de warmte goed geleidt.

Werkt in combinatie met een andere vloer

De mogelijkheid om de vloer boven op een bestaande vloer te plaatsen is wederom een groot voordeel van een gietvloer. Er zijn dus geen enorme sloopwerkzaamheden nodig voorafgaand aan de installatie. De ondergrond van de gietvloer in de badkamer maakt niets uit en dat is erg praktisch tijdens het aanleggen van de PU gietvloer.

Materialen van hoogwaardige kwaliteit voor een voordelige prijs

Zoals u heeft kunnen lezen is een keuze voor een gietvloer een voordelige keuze. U hoeft namelijk geen professional in te huren voor het aanleggen van de vloer, want u kunt het compleet zelfstandig doen. Daarnaast kunt u ook kosten besparen wanneer u de materialen inkoopt bij Decochip. Deze ervaren expert in vloerafwerking heeft een webshop waar u alle nodige materialen en producten kunt vinden voor het aanleggen van een gietvloer in uw badkamer. Bij Decochip kunt u zelf aangeven hoeveel vierkante meter vloer u wilt aanleggen. Zo betaalt u nooit meer dan dat u nodig heeft. Wilt u meer advies of informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice.