Websiterendement
Image default
Verbouwen

Deze specialist plaatst uw vergunningsvrije dakkapel binnen één dag

Wilt u een dakkapel laten plaatsen, maar niet teveel tijd kwijt zijn aan de verbouwing? Dan moet u bij BASkapel zijn, een aanbieder die een vergunningsvrije dakkapel in eigen beheer ontwikkelt en produceert. Deze dakkapel wordt prefab in de werkplaats gemaakt door vakspecialisten. Hierdoor wordt uw dakkapel al binnen één dag aan uw woning geplaatst en geniet u spoedig van extra loopruimte, een verbeterd uitzicht en een spectaculaire lichtinval. Een wekenlange verbouwing is dus verleden tijd!

Deze innovatieve dakkapel heeft, naast snelle plaatsing, nog veel meer voordelen

De snelle plaatsing is niet het enige wat de dakkapel van BASkapel uniek maakt. Het is namelijk ook een geheel vergunningsvrije dakkapel, die u kunt laten plaatsen zonder dat u een vergunning hoeft aan te vragen. Hiermee speelt deze aanbieder in op een nieuwe voorwaarde uit 2010 die stelt dat bouwwerken zestig centimeter mogen uitsteken. Dit bespaart u een hoop tijd, moeite en de honderden euro’s die u normaal kwijt zou zijn aan een vergunning. Let op: het is alsnog raadzaam om een vergunningscheck bij de gemeente te doen, aangezien sommige panden onder beschermd dorps- of stadsgezicht vallen. Wanneer plaatsing mogelijk is en u kiest voor deze vergunningsvrije dakkapel, geniet u van een maatwerkproduct dat meer lichtinval creëert dan traditionele dakkapellen door het gebruik van schuine ramen.

Combineer uw nieuwe dakkapel met VELUX-producten

De vergunningsvrije dakkapel is voorzien van strakke belijning en hoogwaardige VELUX-dakramen, waardoor u ook eenvoudig andere VELUX-producten toevoegt, zoals raamdecoratie. Wilt u meer weten over deze dakkapel? Ontdek dan de vele voordelen en een impressie van eerder gerealiseerde projecten op de website van BASkapel of laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw woning. U kunt altijd contact opnemen met deze aanbieder via de contactgegevens, die u ook op de website terugvindt. Zo maakt u zeer binnenkort van uw zolder een volwaardige slaap- of studeerkamer!

https://www.baskapel.nl/