Websiterendement
Image default
Verbouwen

Een bouwkundig adviesbureau in Amsterdam met Lean als belangrijke pijler

Of u nu aan de start van een klein of een groot bouwproject staat, bij Kiewiet Bouwadvies, hét onafhankelijk bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam, wordt u van A tot Z door uw project geleid. Het bouwkundige adviesbureau is een gespecialiseerd calculatiebureau voor de professionele bouw en biedt diensten als de bouwcalculatie van werkzaamheden en het bepalen van de bouwkosten. Voor zijn calculaties maakt de specialist gebruik van de methodiek van BIM-modelleren. Ook Lean speelt een belangrijke rol.

Een maximale waarde voor de klant met zo min mogelijk verspilling

Ongetwijfeld heeft u ooit van Lean gehoord: een van de succesvolste bedrijfsstrategiemodellen van deze tijd. De managementfilosofie is erop gericht een maximale waarde voor de klant te realiseren en hierbij zo weinig mogelijk te verspillen. Alle betrokken partijen werken efficiënt met elkaar samen. Dit leidt ertoe dat niet alleen de kwaliteit en de klanttevredenheid aanzienlijk stijgen, maar dat dit ook voor de tevredenheid onder de werknemers geldt. Het aantal fouten in het werkproces blijft minimaal en kunnen in de calculatiefase dankzij de 3D-varianten van BIM-modellen snel worden aangepast.

Gekwalificeerde bouwkostendeskundigen

Het bouwkundig adviesbureau nabij Amsterdam is dan ook in staat om met effectieve middelen voor maximale toegevoegde waarde te zorgen. Telt u daar ook nog eens de jarenlange ervaring van de medewerkers bij op en u kunt er zeker van zijn dat u bij dit bedrijf op een waardevol resultaat rekent. Bij Kiewiet Bouwadvies zijn gekwalificeerde bouwkostendeskundigen in dienst die in de loop der jaren met de meest uiteenlopende opdrachtgevers hebben gewerkt voor BIM-modelleren.

Besteed BIM-modelleren uit

Het BIM-modelleren door dit onafhankelijke calculatiebureau zorgt er nog eens voor dat bouwwerken niet alleen vlotter en slimmer kunnen worden ontworpen, maar ook effectiever worden gerealiseerd en beheerd. De methodiek maakt het mogelijk om alle relevantie informatie gedurende het gehele proces op te slaan en te gebruiken in een 3D-model. Alle betrokken partijen kunnen dit inzien.