Websiterendement
Image default
Verbouwen

Een tot in de puntjes uitgevoerd werkvoorbereidingsproces dankzij de BIM specialist

Bent u een professional in de bouwwereld? Dan bent u ongetwijfeld tot op zekere hoogte bekend met BIM: Bouw Informatie Modellering. Een BIM-model is de digitale representatie van het ontwerp van een bouwproject. Deze blijft gedurende de gehele levenscyclus van het betreffende gebouw beschikbaar. Middels BIM komt er een integraal ontwerp tot stand waarin informatie van alle partijen is geïntegreerd. Om met behulp van BIM nauwkeurig te kunnen berekenen en voorbereiden en faalkosten zodoende minimaal te houden, schakelt u het beste een BIM specialist in.

Met uw BIM specialist een maximale nauwkeurigheid behalen

Ook in de bouwsector volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Waar voorheen met 2D-bouwtekeningen werd gewerkt, hebben deze in de loop der tijd plaats moeten maken voor de 3D-tekeningen. Ondanks het feit dat deze ruim twintig jaar de norm waren, maken deze steeds meer plaats voor virtuele 3D-modellen, zoals vervaardigd door een BIM specialist. De reden? Deze zijn minder foutgevoelig en indien er fouten worden geconstateerd, kunnen deze direct in de software worden aangepast.

Een expert die van ontwerp tot oplevering begeleidt

Het modelleren middels BIM is een uitkomst, maar niet iets wat u binnen korte tijd uit de mouw schudt. Een BIM specialist van Ingenieursbureau List heeft in aanvulling op zijn opleiding een specifieke opleiding BIM modelleren gevolgd en jaren werkervaring. Wilt u er dus voor zorgen dat uw bouwproject zo slim mogelijk wordt ontworpen en gerealiseerd en in de toekomst beheerd? Schakelt u dan deze expert in. Het ingenieursbureau begeleidt u van A tot Z en is er vanaf het moment van ontwerpen tot het moment van oplevering.

Expert in constructieberekeningen en bouwkunde

Ingenieursbureau List mag zich een ware BIM specialist noemen. De ervaren ingenieurs hebben kennis van de meest uiteenlopende projecten van zowel bedrijven als particulieren. Behalve op het gebied van constructieberekeningen is het bureau ook op bouwkundig vlak een expert. Alle medewerkers beschikken over hun eigen specialisatie. Neem gerust vrijblijvend contact op en ontdek alle mogelijkheden van dit bedrijf.

https://www.bureaulist.nl/