Websiterendement
Image default
Woningen

Wat zijn de mogelijkheden voor een serre uitbouw in Breda?

Als u een serre uitbouw bij uw woning in regio Breda wilt laten bouwen, dan wilt u natuurlijk weten wat er mogelijk is . Het goede nieuws is dat u voor veel verbouwingen vandaag de dag geen vergunning meer hoeft aan te vragen. Informeer wel bij uw gemeente of u zonder bouwvergunning een uitbouw mag laten plaatsen. Als u onrechtmatig laat bouwen kan dat namelijk verstrekkende gevolgen hebben. Zo kunt u gesommeerd worden om het bouwsel weer te laten verwijderen. Of er een vergunning nodig is, hangt in veel gevallen af van de afmetingen in relatie tot de tuin waar u de serre wilt plaatsen.

Waarom is een serre een aanwinst voor mijn woning?

Met een serre creëert u extra ruimte die u op verschillende manieren kunt gebruiken. U kunt de eethoek er neerzetten, maar u kunt er ook een gezellige loungeplek van maken. De serre kan zelfs dienen als slaapkamer, maar ook als werkkamer als u regelmatig thuiswerkt. Daar komt bij dat uw huis aantrekkelijker wordt bij verkoop en dus meer waard. U levert natuurlijk wel een stuk tuin in. Maar vooral als u een grote tuin heeft is dat meestal geen bezwaar. Het is verstandig om een ervaren en betrouwbaar timmerbedrijf in te schakelen voor het realiseren van een serre uitbouw bij uw woning in Breda.

Kies voor vertrouwd vakmanschap in de buurt

Wilt u een serre uitbouw in de regio Breda of een andere verbouwing aan uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met Jaspers Timmerbedrijf in Sint Willebrord. Dit is een zeer ervaren bedrijf dat uw opdracht professioneel zal uitvoeren. Een vertegenwoordiger komt graag bij u langs om uw verbouwplannen met u door te nemen. U ontvangt vervolgens een offerte op maat. Als u akkoord gaat dan kan de verbouwing worden ingepland. Uiteraard doet Jaspers Timmerbedrijf er alles aan om de afgesproken planning te halen.

https://www.jasperstimmerbedrijf.com/