Websiterendement
Image default
Woningen

Met losse keukenkastjes je IKEA-keuken personaliseren

Keukens van de Zweedse woonwinkel IKEA zijn al jarenlang razend populair. Jaarlijks groeit het aantal complete keukens die door de winkel in Nederland wordt verkocht. Het METOD-systeem zorgt ervoor dat talrijke stijlen en combinaties mogelijk zijn. Maar natuurlijk wil je geen keuken die ook in duizenden anderen huishoudens staat. En dus kies je ervoor om je IKEA-keuken met losse keukenkastjes te personaliseren. Ook ideaal wanneer je specifieke wensen hebt. Ostoya Furniture kan je helpen een keuken te renoveren die je bij IKEA hebt gekocht met precies diezelfde Zweedse kwaliteit.

Je droomkeuken met IKEA METOD realiseren

Een keuken renoveren die je bij IKEA hebt gekocht, betekent niet alleen het aanpassen van de losse keukenkastjes van de IKEA-keuken, maar ook het aanpassen van de werkbladen, deurgrepen en poten. Je maakt je keuken hiermee zo uniek, dat niemand deze nog als een exemplaar van het Zweedse woonwarenhuis zal herkennen. De basis wordt nog altijd gebouwd met het IKEA METOD-keukensysteem, maar vanaf nu is het mogelijk om hiermee jouw droomkeuken te realiseren.

Creativiteit en service voorop

De oprichtster van Ostoya Furniture is een gedreven Poolse onderneemster die sinds jaren in Nederland woont en al gauw merkte dat Nederlanders over het algemeen weinig tijd hebben om hun eigen ‘perfect home’ te creëren. Het bedrijf is er speciaal voor diegenen die geen tijd hebben om hun unieke plek te ontwerpen en dit neemt ze graag uit handen. De expert in het personaliseren van losse keukenkastjes van IKEA draagt service en creativiteit hoog in het vaandel.

Ontvang hulp bij het ontwerpen

Wil jij je IKEA-keuken renoveren zonder een complete verbouwing te moeten ondergaan? Dan hoef je alleen nog maar in kaart te brengen hoe jouw droomkeuken eruitziet en deze specialist aan de slag laten gaan. Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Dan kun je ook de ontwerpservice inschakelen. De keukenkastjes die uiteindelijk worden geleverd, zijn al helemaal voorbereid voor montage.