Websiterendement
Image default
Woningen

Maatwerk trappen voor uw bedrijfspand of verenigingsgebouw

Bedrijfspanden en verenigingsgebouwen hebben vaak andere afmetingen dat woningen, waardoor het lastiger is om een passende trap te vinden. Maatwerk trappen zijn dan een goede oplossing. HR Trappen is een specialist als het aankomt op maatwerk trappen. U kunt hier terecht voor trappen in verschillende materialen, diverse formaten en in allerlei interieurstijlen. De experts voorzien u van vakkundig advies over de mogelijkheden.

Het materiaal

Qua materiaal heeft u een ruimte keuze bij maatwerk trappen. U kiest bijvoorbeeld voor robuust eikenhout, rubberhout met een warme uitstraling of duurzaam bamboe. De materialen kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt en u kunt kiezen om de trap te laten verven in een kleur naar keuze. De trappen in bedrijfspanden en verenigingsgebouwen worden over het algemeen vaak gebruikt, waardoor het belangrijk us om hier rekening mee te houden in de materiaalkeuze. Kies voor een materiaal dat makkelijk schoon te houden is en lang meegaat. Specialisten kunnen u helpen bij het maken van een verstandige keuze.

De accessoires

Om ervoor te zorgen dat uw trap veilig is voor iedereen, laat u leuningen en hekwerk plaatsen waar nodig. Ook verlichting kan een uitkomst zijn in bedrijfspanden. Deze verlichting kunt u bijvoorbeeld in de treden zelf laten plaatsen of in de muur aan de zijkant. Zo zijn de treden goed zichtbaar, ook wanneer de leden van uw vereniging ’s avonds in het pand aanwezig zijn. Andere mogelijke accessoires zijn leuningdrager, spilafwerkingen en antislipprofielen.

Vakkundig advies

Voor vakkundig advies en het plaatsen van maatwerk trappen kunt u terecht bij HR Trappen. Deze specialist heeft een vestiging en een online toonzaal, waarin u modeltrappen en voorbeelden kunt zien. Indien gewenst, ontvangt u een 3D-ontwerp van de maatwerk trap. Dit help u bij het maken van een keuze, omdat u goed kunt zien hoe de trap er in uw pand uit komt te zien.

https://www.hrtrappen.nl/