Websiterendement
Image default
Marketing

Wanneer schaker je een online marketing bedrijf in?

Wil je meer leads en sales via online marketing? Dan is het raadzaam om een online marketing bedrijf in te schakelen. Zij kunnen je helpen met alle zaken rondom online marketing, van zoekmachine optimalisatie tot adverteren in Google Ads. Door hun ervaring weten ze precies hoe ze jouw bedrijf kunnen helpen groeien!

Welke online marketing strategieën zijn en hoe werken ze?

Zoekmachine optimalisatie (SEO):

Met zoekmachine optimalisatie zorg je ervoor dat je bedrijf beter vindbaar is in Google. Je gaat dus aan de slag met het verbeteren van de organische zoekresultaten. Deze strategie werkt op lange termijn en levert dus ook langdurig resultaat op.

Adverteren in Google Ads:

Google Ads is een advertentienetwerk waarmee je online kunt adverteren. Dit doe je door betaalde advertenties te plaatsen die boven de organische zoekresultaten verschijnen. Google Ads is een effectieve manier om snel resultaat te boeken.

Social media marketing:

Met social media marketing probeer je mensen naar je bedrijf toe te trekken via sociale media kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn. Dit doe je door interessante content te delen en advertenties te plaatsen.

E-mail marketing:

Met e-mail marketing probeer je mensen die al bekend zijn met je bedrijf naar je website of online winkel te leiden. Je doet dit door interessante e-mails te sturen met bijvoorbeeld aanbiedingen of nieuws over je bedrijf.

Als je meer wilt weten over online marketing strategieën, kun je eens een kijkje nemen op de website van SEOFY. Wij helpen bedrijven dagelijks met het behalen van meer leads en sales via online marketing!

Wat kost online marketing?

Dat hangt er helemaal vanaf wat je bedrijf nodig heeft en welke online marketing strategieën je in wilt zetten. Elke strategie kost namelijk weer anders. Wil je bijvoorbeeld een Google Ads campagne opzetten? Dan betaal je per klik (PPC) op jouw advertentie. Hou er dus altijd rekening mee dat online marketing niet gratis is, maar wel een goede investering!