Websiterendement
Image default
Electronica en Computers

Op eigen locatie uw archief laten digitaliseren

Besluit u uw archief te digitaliseren? Daar komt meer bij kijken dan u in eerste instantie wellicht zult vermoeden. Des te belangrijker is het daarom om hiervoor een ervaren dienstverlener met ruime kennis van zaken in te schakelen. Die vindt u in familiebedrijf GSM, dat al enkele decennia als specialist binnen deze branche geldt. Uw documenten worden middels speciaal vervoer getransporteerd en in speciale kluizen bewaard, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid ervan.

Incompany uw archief laten scannen

Behalve bij het bedrijf zelf kan het scannen en digitaliseren van uw archief ook in eigen huis plaatsvinden. Bijvoorbeeld omdat de documenten van vertrouwelijke aard zijn, te fragiel zijn om te transporteren of omdat er zeer regelmatig gebruik van wordt gemaakt. Bij de bovengenoemde specialist bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige incompany dienstverlening. Wat uw specifieke reden ook is om hiervoor te kiezen, de specialist gaat met de grootste nauwkeurigheid te werk en ontwikkelt een gedegen projectplan waarmee pas wordt aangevangen wanneer u daar als opdrachtgever akkoord mee bent.

ISO-gecertificeerde dienstverlener

Bij GMS kunt u rekenen op de hulp van een ISO-gecertificeerde dienstverlener die kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Het bewijs daarvan levert het met het ISO9001-certificaat, wat betekent dat het voldoet aan de eisen die aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie worden gesteld. Behalve over een ISO9001-certificaat beschikt de specialist ook over een ISO14001- en een ISO27001-certificaat, die respectievelijk naar milieubewust handelen en informatiebeveiliging verwijzen. Het scannen van uw archief geeft u dan ook met een gerust hart uit handen aan deze specialist in digitalieren.

Een betrokken dienstverlener met oog voor alle projectfacetten

Laat u uw archief digitaliseren door bovengenoemde specialist op dit gebied, dan kunt u rekenen op helderheid en betrokkenheid. Het team is inmiddels tal van opdrachtgevers van uiteenlopend formaat van dienst geweest met het scannen van hun archief. Aan alle facetten binnen het digitaliseringsproject wordt gedacht, waardoor u zich zelfs over de kleinste details geen zorgen hoeft te maken.

https://gmsnl.com/