Websiterendement
Image default
Bedrijven

Specialist LED verlichting LED Design Holland is hét aanspreekpunt

Specialist LED verlichting LED Design Holland is hét aanspreekpunt als het om kantoor-, school-, winkel-, showroom- en magazijnverlichting gaat.

Als betrouwbare vakman is LED Design Holland op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes wat betreft LED lampen. De medewerkers geven advies over armaturen. Ze maken LED-lichtplannen op maat, kopen de lichtbronnen tegen concurrerende prijzen in en installeren ze op professionele wijze. Op de lampen, de werkzaamheden en de service geldt een uitstekende garantie. LED Design Holland zegt wat het doet en doet wat het zegt. De rekening is altijd definitief en all-in.

Overstappen op LED verlichting werkplaats, kantoor of winkel zal u veel voordelen opleveren. Sommigen beschouwen de prijs nog als nadeel, maar dat is al een tijd niet meer zo. LED’s zijn niet de goedkoopste lampen die er zijn, dat klopt. De levensduur van een LED is vele malen langer dan die van welke andere lamp ook. LED lampen verbruiken veel minder energie dan andere lichtbronnen. Het geld dat u investeert in LED heeft u er in één of twee jaar al weer uit. Dankzij een dalende energierekening en dankzij lager uitvallende investeringskosten.

Hoe komt het dat een LED zo zuinig is, horen we u denken. Een conventionele lamp verspilt circa 90% energie aan warmte. De lamp wordt warm en dat is nergens voor nodig; een lamp is een lichtbron en geen warmtebron. Die warmte is dus verloren energie. Een LED daarentegen wordt niet of nauwelijks warm. LEDS zijn energie-efficiënt. Alle energie die de lamp verbruikt gaat naar het licht dat wordt afgegeven. De levensduur van een moderne LED ligt tussen de 50.000 en 100.000 branduren. Stel een lamp gaat op werkdagen om 08.00 aan en om 17.00 uit; hij brandt 9 uur per dag. Er wordt 52 weken in het jaar gewerkt, dus in totaal 52 x 5 = 260 dagen. Die 260 vermenigvuldigen we met het aantal uur per dag en dan komen we op 2340 uur. De lamp brandt 2340 uur per jaar. De levensduur kunnen we nu schatten door 100.000 en 50.000 te delen door 2340. De lamp gaat tussen de 21 en 42 jaar mee.

https://www.leddesignholland.nl