Websiterendement
Image default
Bedrijven

Alle soorten Samsung hoesjes

Heeft u een Samsung telefoon of tablet? Dan is het erg aan te raden om uw mobiele apparaat te beschermen door middel van Samsung hoesjes. Er zijn verschillende soorten Samsung hoesjes die u kunt verkrijgen. Als u al eerder beschermende Samsung hoesjes heeft aangeschaft weet u vast al welke soort Samsung hoesjes er zijn.

 

Telefoon Samsung hoesjes

Voor telefoonhoesjes zijn verschillende soorten Samsung hoesjes ter beschikking. Denk hierbij aan hard-, soft- en bookcases. Wat deze 3 soorten hoesjes in houden zal ik u uitleggen. Een hard case is een telefoonhoesje gemaakt van hard plastic dat bijna niet buigbaar is. Door de hardheid van het hoesje biedt dit wel bescherming tegen breuk. Echter blijft een val van zelfde kracht met deze hoesjes. Softcases daarentegen zijn geschikter voor de bescherming van uw telefoon. Dit komt doordat een softcase van zacht en buigbaar plastic gemaakt is. Deze vangt dan ook de trillingen op wanneer een telefoon valt. Tot slot zijn er ook bookcases waarbij de gehele telefoon beschermd wordt. Een telefoon met dit hoesje gaat vrijwel nooit kapot wanneer deze  valt.

 

Tablet Samsung hoesjes

Misschien had u het al verwacht maar voor Samsung tablets gelden dezelfde soort hoesjes. Opnieuw willen wij kwijt dat een hardcase niet de beste bescherming biedt voor uw tablet. Net zoals bij telefoon hoesjes voor Samsung raden wij bij hoesjes voor de tablet soft- en bookcases aan voor optimale bescherming. Als u puur een hoesje wilt voor het uiterlijk kan een hardcase geschikt voor u zijn.

 

https://www.telefoonhoesje.nl/samsung