Websiterendement
Image default
Bedrijven

Kadastrale informatie over Eikenburg

Wil je nou echt alles weten als het gaat om kadastrale informatie over Eikenburg of over de buurt Witte Dame? Dan doe je bij voorkeur een beroep op KadastraleKaart.com. Je vindt er kadastrale gegevens, gegevens die altijd actueel zijn. Overigens is de website niet van het Kadaster zelf, zij leveren slechts de actuele gegevens. Op de gratis online kadasterkaart vind je dus ook alle relevante informatie die je wilt vinden van Eikenburg en Witte Dame. 

Lees alles over de Eikenburg buurt 

Ben je nou op zoek naar alle kadastrale gegevens van Eikenburg, bezoek dan KadastraleKaart.com. Zo lees je er alles over de buurt. Je leert er wat de oppervlakte is en hoeveel huishoudens er gevestigd zijn. Ook wordt je meer gewaar over de samenstelling van huishoudens; hoeveel huishoudens hebben kinderen en hoeveel huishoudens kun je omschrijven als eenpersoonshuishoudens. Ook word je geïnformeerd over de bevolkingsopbouw. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen mensen die ouder zijn dan 65 jaar, mensen in de leeftijd van 45 tot 64 jaar, mensen in de leeftijd van 15-24 jaar en mensen tussen de 25 en 44 jaar.  

Krijg een actueel beeld van het aantal woningen 

Ook de migratieachtergrond wordt op de website getoond, zoals je ook een actueel beeld krijgt van het aantal woningen in Eikenburg. Er wordt ingegaan op het aantal woningen dat leeg staat, het aantal huur- en koopwoningen en je krijgt een overzicht van de huizen die voor en na het jaar 2000 gebouwd zijn. Ook de gemiddelde WOZ waarde wordt duidelijk als je gebruik maakt van KadastraleKaart.com. Verder vind je een overzicht van het aantal bedrijven dat in de buurt gevestigd is, en worden de buurtgrenzen haarscherp aangegeven. 

Interessant als je plannen hebt om in deze buurt te gaan wonen 

Logisch dus dat jij ook gebruik maakt van deze website, zeker als je interesse hebt om je in de buurt te gaan vestigen. Behalve buurtinformatie kun je nog veel meer zaken aanvragen via de website. Soms is dat gratis, soms betaal je een eenmalig bedrag. Het is toch al leuk om de website eens te bezoeken. Je kunt vanuit de lucht inzoomen op de kaart van Nederland om zo jouw eigen provincie, gemeente en woonplaats van boven te bekijken.  

 

https://kadastralekaart.com/buurten/eikenburg-BU07722250