Websiterendement
Image default
Zakelijk

Wat weCare Media voor jou kan betekenen

Wat weCare Media voor jou kan betekenen

weCare Media is een webdesign en marketing bedrijf dat jou kan ondersteunen op verschillende gebieden. Zo kunnen wij met online marketing jouw bedrijf op de kaart zetten in Nederland en eventueel ook buiten de grenzen. Hiervoor is het belangrijk dat je een snelle website hebt, want Google waardeert dit grotendeels mee in de bepaling van posities. Daarnaast is het ook belangrijk dat je iets toe te voegen hebt. Een goede omschrijving van het product en zoekwoorden regelmatig terug laten komen kunnen hierbij helpen. Wij snappen het 100% dat jij als ondernemer de kennis niet hebt, maar ook gewoon de tijd niet. Daarom kunnen wij je daarin 100% ontzorgen. 

 

Wij hebben een ervaren team van SEO copywriters die de beste teksten kan schrijven, die ook goed scoren in de zoekmachine. Daarnaast hebben wij ook diverse advertentie specialisten in dienst. Zij kunnen je helpen bij het maken van een succesvolle Google ADS campagne. Dit is een van de meest effectieve manieren om op korte termijn klanten te winnen. Ongeveer 40% surft vanaf een mobiel apparaat en dat wil zeggen dat zij dan alleen de advertenties zien. Dit is de plek dus om op te vallen. Daarnaast is lokaal adverteren ook weer terug van weggeweest. Hiervoor kun je landingspagina’s laten ontwikkelen door Wecare Media.

Waar kun je een website laten maken?

Bij weCare Media kun je ook een Website laten maken. Het voordeel is dat wij een concept maken wat 100% uniek is en bij jouw bedrijf past. Daarnaast doen wij er alles aan om een zo hoog mogelijk snelheid te behalen. Dit is niet alleen belangrijk voor Google, maar ook voor de mensen. Uit recent onderzoek is gebleken dat 70% van de mensen afhaakt bij een laadtijd van meer als 5 seconden. Ook hoef je jezelf geen zorgen te maken over updates. Wij zorgen hiervoor, dus jij hoeft alleen de orders te verwerken en te versturen. Ook denken wij op strategisch gebied met je mee. De website moet uiteraard wel op de doelen van het bedrijf gebaseerd zijn. Aan veel bezoekers heb je volgens ons niets, wij zorgen ervoor dat dit conversies zijn. Dit is een complex proces, maar wel goed voor de omzet.

Je positie in de zoekmachine verbeteren

Wij helpen je natuurlijk ook als je al een website hebt met het verbeteren van de positie in de zoekmachine. Dit kunnen wij doen met verschillende SEO technieken. SEO staat voor Search Engine Optimization en betekend niets meer of minder als optimaliseren voor de zoekmachine. Dit betekend dat de teksten een x aantal keer het zoekwoord moeten bevatten. Tevens geldt dit ook voor de metagegevens en de afbeeldingen.

Daarnaast kunnen we je ook helpen bij het adverteren in de zoekmachine. Zo is het best complex om op de juiste manier de data goed te zetten voor Google Shopping om daar ook te kunnen adverteren. Gelukkig hebben wij bij weCare Media al vaker met dit bijltje gehakt en weten wij dus ook precies wat we moeten doen.