Websiterendement
Image default
Vervoer en transport

Bouwvoertuigen kopen of huren

Wilt u bouwvoertuigen van betrouwbare kwaliteit kopen of huren voor uw bouwproject? Dit doet u zonder zorgen bij Veldhuizen B.V. Deze specialist heeft jarenlang ervaring in de verkoop en verhuur van allerlei voertuigen van uitstekende kwaliteit en helpen u ook met onze onderdelen en services om een ombouw te realiseren. Of u nu kiest voor het kopen, huren of het ombouwen van bouwvoertuigen, met de hulp van deze expert vindt u als aannemer of eigenaar van een bouwbedrijf altijd een passende oplossing voor uw situatie.

Onderdelen, trucks en andere voertuigen van de beste merken en kwaliteit

Bent u benieuwd naar het unieke aanbod aan bouwvoertuigen van deze specialist? Via de website ziet u eenvoudig het huidige aanbod aan occasions, opleggers, trekkers en andere bouwvoertuigen om te huren of om te kopen. U kunt bij deze bouwvoertuigenspecialist terecht voor het ombouwen van uw huidige vrachtwagen of bouwvoertuig. Dit bedrijf in Zwolle beschikt over alle onderdelen en kennis om uw DAF-, Volvo-, Mercedes- of Scania-vrachtwagen op een zo efficiënt mogelijke manier om te bouwen.  Zo vindt u in het assortiment van deze bouwvoertuigenspecialist ook losse onderdelen zoals assen, verlichting, carrosserie of diverse onderdelen voor trekkerombouw. Vraag deze specialist om gedegen advies of ontdek meer over de uitstekende dienstverlening.

Ontvang de beste service op basis van uw specifieke situatie

U wordt door ons in een persoonlijk gesprek voorzien van meer informatie over de mogelijkheden voor het kopen of huren van bouwvoertuigen of andere vrachtwagens. De specialisten werkzaam bij dit bedrijf denken graag met u mee over de beste optie voor uw situatie. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van verkoop, huur of ombouw? Op de website van Veldhuizen B.V. leest u meer over de dienstverlening. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met een van de vele specialisten werkzaam bij deze firma.