Websiterendement
Image default
Mode en Kleding

Welke reistas neem je het beste mee in de trein

Welke reistas neem je het beste mee in de trein 

Als je voor je werk of school veel moet reizen met de trein dan is het ook fijn dat je een tas hebt die ideaal is om mee te reizen. Geen grote tas maar juist eentje die precies groot genoeg is en waar je alles in kwijt kan wat je nodig hebt als je met de trein er op uit gaat. 

Welke reistas is fijn om mee te nemen in de trein

Een treinreis is natuurlijk wel iets wat heel erg leuk is om te maken. Er zijn ook mensen die dagelijks met de trein reizen. Wanneer je een reisje gaat maken met de trein dan heb je hele andere dingen bij je dan wanneer je met de trein reist voor je werk of voor school. Vaak wil je in elk geval een tas waar ook alles in past wat je nodig hebt. De vraag is of een grote reistas wel een echte optie is. Vaak moet je dan zeulen met een grote tas. Dit is best lastig als je moet overstappen of als je moet rennen om de trein te halen die je nodig hebt. Nu zijn er ook reistassen op wielen, kleine reistassen en grote reistassen. De reistas op wielen is dan zeker wel een hele fijne uitkomst. 

Zou een schoudertas ook werken als reistas voor in de trein?

Wanneer je niet heel erg veel zware spullen in je tas hebt dan is het soms ook wel heel erg fijn om een schoudertas mee te nemen in de trein. Je hebt dan natuurlijk niet alleen alles bij je wat je bij je moet hebben maar je kan ook nog eens een boek meenemen zodat er in de trein gelezen kan worden. Je telefoon kan dan in voor vakje van je schoudertas. Dat klinkt toch ook heel erg fijn? Misschien is het dan wel een optie om een ted baker schoudertas te nemen voor een treinreis. 

Een tas die je eenvoudig om kan doen tijdens een treinreis

Wanneer je een tas schuin over je bovenlijf wilt dragen is een crossbody tas ook een optie. Wanneer je dan van de ene trein naar de andere loopt kun je deze eenvoudig over je bovenlijf dragen. Is er dan ook eentje voor vrouwen? Zeker is er een crossbody tas dames. Deze zijn er in verschillende afmetingen waardoor je altijd de juiste tas hebt.