Websiterendement
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een bh met vulling

De voordelen van een bh met vulling

Wanneer je kiest voor een nieuwe of andere bh, dan zal je al snel merken dat deze helemaal anders zit. Geen enkele bh is namelijk met elkaar te vergelijken. Ondanks het feit dat je kiest voor dezelfde maat, zal je al snel merken dat er wel degelijk verschillen zitten tussen de verschillende merken. Het is daarom dus ook aan te raden dat je verschillende bh’s gaat passen, aangezien het per merk kan verschillen hoe deze zit. Vooral wanneer je niet alleen van merk wisselt, maar ook van type bh. Ga je bijvoorbeeld van een normale bh, ineens naar een bh met vulling, dan kan dit wel even wennen zijn. Toch heeft een bh met vulling de nodige voordelen! Welke dit zijn, vertellen we je hier.

Het geeft je extra ondersteuning

Het grootste voordeel en ook één van de vele redenen waarom veel vrouwen ervoor kiezen een bh met vulling te dragen, is door de extra ondersteuning die het biedt. Dit komt, doordat je vulling je borsten omhoog duwt. Dit heeft als effect dat ze strakker in de cup zitten, waardoor je dus een extra stevige pasvorm creëert. Vooral fijn voor vrouwen met een wat grotere cupmaat. Ook is het tegenwoordig helemaal hot om een freya bikini met vulling te dragen. Wanneer je dan uit het water komt, is niet direct alles zo goed zichtbaar.

Zorgt voor een natuurlijk decolleté

Waar een sport bh met voorsluiting er juist voor zorgt dat je borsten zo strak mogelijk tegen je lichaam worden aangedrukt, zorgt een push up bh ervoor dat je borsten juist naar boven worden gelift. Op deze manier krijg je een natuurlijk effect, wat ervoor zorgt dat je vooral in een jurk met lage v-hals een prachtig decolleté creëert. Zelf met een grotere cupmaat, is dit ontzettend stijlvol om te doen!

Bescherming van je huid

Heb jij snel last van een gevoelige huid, dan is het verstandig te kiezen voor een bh met push up of een padded bh. Deze zijn namelijk doorgaans van binnen een stukje zachter, waardoor eventueel schuren wordt tegengegaan. Hierdoor heb je geen last van irritatie en kun je deze bh gerust enkele uren achter elkaar blijven dragen. Heb je een bh zonder vulling, dan is de kans vrij groot dat de naden zorgen voor een irriterend gevoel. Doordat je veel beweegt in combinatie met misschien wat lichaamsvocht, maakt het al snel dat je huid rondom je borst rood wordt.