Websiterendement
Image default
Financieel

Grote cryptocurrency stijgers van de laatste tijd

Het jaar 2020 was een goed jaar voor cryptocurrency en in 2021 is deze lijn gewoon doorgezet. Het is moeilijker om een slecht presterende coin te vinden dan een coin die hard omhoog is gegaan. Niet alleen Bitcoin, maar praktische iedere cryptocurrency heeft geprofiteerd van het positieve sentiment en dit heeft de investeerders geen windeieren gelegd. 

 

Wat waren de best presterende coins?

Bitcoin staat altijd voorop en gaat ook voorop in de koersstijgingen. Gaat bitcoin omhoog? Dan volgen vaak de andere coins. Door het altcoin nieuws te volgen kom je er al snel achter dat niet alleen de grootste cryptocurrency zoals Ethereum en Bitcoin het goed hebben gedaan, maar ook nieuwere projecten zoals Alpha en Chainlink ‘door het dak zijn gegaan’. 

 

Door dit nieuws te volgen kun je bovendien proberen te ontdekken welke koersen in de toekomst nog meer zullen stijgen. Vorig jaar werd er bijvoorbeeld veel geschreven over Ethereum en de nieuwe ontwikkelingen die daar gaande waren. Volgens de verhalen zou dit kunnen resulteren in een Ethereum koers verwachting van vele malen hoger dan de vorige All Time high.

 

Recent bereikte Ethereum ook daadwerkelijk een nieuw hoogtepunt en is het in een jaar tijd met ongeveer x 10 gestegen. Voor de beleggers die het altcoin nieuws goed gevolgd hebben en ook nog hierop hebben gehandeld is dit dus een goede investering gebleken. 

 

Je weet het natuurlijk nooit zeker en moet niet blind af gaan van alleen maar nieuws. Wel kan het een goed startpunt zijn voor je eigen onderzoek. Door je te verdiepen in de crypto wereld kun je zo proberen parels te ontdekken die je veel geld kunnen opleveren.

 

Investeer echter nooit met geld dat je niet kunt missen. Deze fout maken mensen vaak zodra ze dollar tekens in de ogen krijgen. Investeer alleen geld dat je de komende jaren niet nodig hebt en waarmee je het potentiële risico durft te nemen. Een onderbouwd risico, maar toch.