Websiterendement
Image default
Dienstverlening

Slotenmaker Den Haag online

Iedere succesvolle slotenmaker Den Haag is online tegenwoordig want dit is waar ze de grootste deel van hun klanten kunnen binnenhalen. Meer dan 90% van de nieuwe klanten worden online binnengehaald en de overige 10% is via kennissen, familie en vrienden dia het aan elkaar verteld hebben.

Gouden gids of telefoonboek

Voordat het internet en Google zo groot werden als het nu is werd de gouden gids of telefoonboek gebruikt om een slotenmaker Den Haag te vinden. Als iemand buitengesloten raakte en niet een nummer van een slotenmaker had opgeslagen moest die bij buren in de gouden gids of telefoonboek gaan kijken. Sommige mensen gingen zelfs naar een openbare telefoon hok om daar te bellen want daar lag ook een telefoongids in. Nu bestaan openbare telefoons niet eens meer.

Slotenmaker Den Haag online opzoeken

Nu gebruikt niemand de gouden gids of telefoonboek meer en niemand heeft het meer thuis liggen. Wel worden er online versies van beide nog door een deel van de mensen gebruikt. Wanneer nu iemand een slotenmaker Den Haag nodig heeft gebruiken ze hun smartphone om er een te vinden. Ze kunnen vervolgens de slotenmaker een appje sturen of bellen. Iedereen zoekt nu de slotenmaker Den Haag online op en moeten ze dus wel online flink actief zijn om klanten binnen te halen.