Websiterendement
Image default
Tuin en buitenleven

Tuinen aanleggen in België: Een gids naar de beste tuincentra

Tuinen aanleggen in België: Een gids naar de beste tuincentra

 

Als u op zoek bent naar een plaats waar u planten, struiken en andere benodigdheden kunt kopen om uw eigen tuin aan te leggen, kunt u het beste een kijkje nemen in een van de vele tuincentra in België. Deze plaatsen bieden een scala aan binnen en buiten tuinieren producten die perfect zijn voor iedereen die wil om hun eigen persoonlijke groene ruimte te ontwerpen. Deze zaken verkopen het hele jaar door planten en accessoires rechtstreeks vanuit hun zaak of via postorder. Ze zijn meestal niet open voor het publiek, maar eerder voor vakbezoekers of professionals die tuinbenodigdheden willen inslaan voor hun bedrijf of onderneming. Lees verder voor meer informatie over enkele van de belangrijkste tuincentra van België.

 

Van Daelen Groep

De Van Daelen Groep is een van de grootste leveranciers van tuinbouwproducten en -diensten in Europa. Dit Belgische bedrijf bestaat al sinds 1968 en is een belangrijke leverancier van planten, grond en andere producten aan tuincentra, kwekerijen en hoveniersbedrijven in heel Europa. De Van Daelen Groep biedt een waaier van diensten en producten aan, waaronder glastuinbouwproducten, sierplanten, planten voor landschapsarchitectuur, zaden en kamerplanten. Hun kassen en kwekerijen zijn gevestigd in België en Nederland.

 

Aveve

Aveve is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in landbouwproducten en -materiaal. Dit bedrijf richt zich op het leveren van producten en diensten aan boeren, tuinders en andere agrarische professionals. Ze verkopen ook tuinbenodigdheden aan het grote publiek. Aveve is een belangrijke verdeler van zonnebloemzaden en oliën, alsook van groenten en bloemen voor thuistuinen en commerciële teelt. Zij leveren ook landbouwbenodigdheden zoals pesticiden, meststoffen, en kiemzaden. Een groot deel van hun activiteiten bestaat uit de distributie van zaden en zaaigoed. Zij bestaan al sinds 1883.

 

Looymans Vandevegheen

Looymans Vandevegheen is een familiebedrijf dat al sinds het midden van de jaren veertig tuinbenodigdheden produceert en verkoopt. Ze zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van potten en plantenbakken, evenals een breed scala aan tuingereedschap, meubilair en andere producten. Looymans Vandevegheen levert een grote verscheidenheid aan producten, waaronder decoratieve potten en plantenbakken, gereedschap, tuinmeubelen, en accessoires zoals zonwering en dekmeubelen. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment producten voor zowel binnen- als buitenhuis tuinieren, alsook voor de teelt. Zij produceren een scala aan producten, waaronder bloempotten en plantenbakken, tuingereedschap, en tuinmeubelen.

 

Bruynzeel België

Bruynzeel Belgium is een toonaangevende fabrikant van tuingereedschap en -apparatuur. Dit bedrijf maakt zowel professionele als consumentengoederen voor snoeien, knippen, wieden, oogsten en andere tuinwerkzaamheden. Bruynzeel België is gespecialiseerd in een verscheidenheid van gereedschappen, waaronder snoeischaren en -zagen, heggenscharen, takkenscharen, snoeimessen, vormsnoeischaren, grasscharen, en snoeischaren. Zij leveren ook tuingereedschap zoals harken, schoppen, schoffels en troffels. Dit bedrijf maakt ook een verscheidenheid aan tuinartikelen, waaronder kunstmeststrooiers, gieters en zaaipotten.

 

Verbeke Groendakken

Verbeke Groendakken is een groothandel in tuinaarde en andere benodigdheden. Ze bieden een scala aan producten, waaronder grond en andere groeimedia, landschapsbouw materialen, en kweekbenodigdheden. De producten zijn bestemd voor zowel de professionele hovenier als de particuliere tuinier. Verbeke Groendakken is gespecialiseerd in het produceren en verkopen van groeimedia zoals aarde, turf en stro. Ze verkopen ook landschapsbouwmaterialen en kweekbenodigdheden zoals meststoffen en zaden. Dit bedrijf biedt een breed scala aan producten voor zowel professionele hoveniers als particuliere tuinders. Zij zijn gespecialiseerd in de productie en verkoop van groeimedia zoals aarde, turf en stro.

http://www.tuincentrumoverzicht.be