Websiterendement
Image default
Tuin en buitenleven

Hovenier in Hengevelde zorgt voor een mooi resultaat

Bij de ervaren hovenier in Hengevelde wordt altijd vol gewerkt. Hier doen we namelijk niet aan half werk. Dit kunnen we waar brengen doordat onze medewerkers goed op elkaar afgestemd zijn. Daarnaast hebben onze medewerkers allemaal hun eigen specialisme. We maken dan ook gebruik van professionele gereedschappen, machines en hulpmiddelen. Zo kunnen we veilig en vakkundig gebruik maken van alles wat we tot onze beschikking hebben. De materialen die we gebruiken zijn vaak zelfs ook nog eens duurzaam. We leveren goeie kwaliteit door van alles zelf uit te voeren. Hieronder vallen tuinontwerp, aanleg en onderhuid. De hovenier in Hengevelde is zeer divers. Daarom maakt het ook niet uit of je een grote of kleine tuin hebt.

 

Het resultaat

Het resultaat is natuurlijk het meest belangrijke. Dat vindt de hovenier in Hengevelde ook. Door onze expertise weten we dan ook steeds te eindigen met een mooi resultaat. We zitten al jaren in dit vakgebied, in deze jaren hebben we ook een aantal contacten opgebouwd. Zowel zakelijk als particulier. De hovenier in Hengevelde beschikt dan ook over goeie samenwerkingen met externe tuinontwerpers, grondverzetsbedrijven, installateurs en architecten. We worden ook vaak ingeschakeld wanneer de nieuwbouwplannen nog vorm moeten geven. Met onze onderaannemers kunnen we namelijk een mooi totaal plaatje leveren.

 

De werknemers

De hovenier in Hengevelde is al 23 jaar oud. Het bedrijf is opgericht door Robin Cattier. Hij heeft de tuinbouwschool afgerond en daarnaast ook meerdere jaren werkzaamheden verricht bij een ander hovenier bedrijf. Sindsdien is hij begonnen als hovenier in Hengevelde. Het compacte bedrijf is zo’n succes geworden door zijn gedrevenheid, precisie en creativiteit. Door jarenlang te werken met enthousiasme en passie heeft het bedrijf steeds meer ervaring opgedaan op verschillende gebieden. Momenteel werken er in totaal zes vaste werknemers. Elk heeft zo zijn eigen specialiteit.