Websiterendement
Image default
Internet

VoIP resellers en white-label oplossingen

 

Vrijwel iedereen die een eigen onderneming runt streeft ernaar om op zoveel mogelijk verschillende manieren de omzet te verhogen. Dit geldt natuurlijk ook voor de IT- en telecombranche. 

 

Een interessante manier om extra euro’s aan uw zakelijke bankrekening toe te kunnen voegen is door uw klanten ook VoIP (Voice over IP) aan te bieden. Maar hoe kunt u dat het beste doen? Kiest u er in dat geval voor om volledig zelfstandig VoIP-oplossingen voor uw potentiële klanten te gaan ontwikkelen? Dan moet u rekening houden met een flinke investering met daarbij de vanzelfsprekende vraag of u het geïnvesteerde bedrag binnen een redelijke termijn terugverdient. Voice over IP reseller worden zou daarom voor de meeste ondernemers uit financieel oogpunt een interessantere optie kunnen zijn. In plaats van u druk te maken over de benodigde soft- en hardware hoeft u dan alleen maar tijd en energie te steken in het daadwerkelijk werven van nieuwe VoIP-klanten.

Lees hier wat er een VoIP reseller zoal doet.

Voice over IP reseller worden zonder zorgen

Pas wanneer uw VoIP-leverancier u en uw klanten een hoge kwaliteit aan dienstverlening kan bieden is Voice over IP reseller worden ook echt een prettige manier om extra omzet te scoren. Het draait per slot van rekening niet alleen maar om goed functionerende soft- en hardware, maar ook om het serviceapparaat op de achtergrond als er – ondanks alle voorzorgsmaatregelen – een storing in het VoIP-systeem van een klant optreedt. Kiest u echter voor Telador als VoIP-partner, dan hoeft u zich over dat soort zaken geen moment zorgen te maken. Telador beschikt namelijk over een team van zeer ervaren telecomspecialisten, die uw klanten vlug van dienst zijn als er een storing optreedt. In de meeste gevallen is een snelle switch naar het altijd up-to-date zijnde back-up systeem al voldoende om te voorkomen dat belangrijke bedrijfsprocessen bij uw klanten langdurig worden verstoord.

White label oplossing

Een prettige bijkomstigheid van Voice over IP reseller worden bij Telador is dat u ook gebruik kunt maken van hun zogenoemde white label oplossing. Dit betekent concreet dat uw klanten tijdens het gebruik van VoIP altijd en overal uw bedrijfsnaam zullen zien en dus eigenlijk helemaal niet in de gaten hebben dat alle VoIP-activiteiten extern door een derde partij worden afgehandeld. Met andere woorden: Telador doet praktisch al het werk voor u en u strijkt er bij uw klanten de eer voor op.