Websiterendement
Image default
Banen en opleidingen

Software Engineer

Heb jij een achtergrond in elektrotechniek of chemische technologie en ben je op zoek naar nieuwe uitdagingen in een hightech omgeving? Lees zeker verder! Wij zoeken software engineers voor klanten in de regio Antwerpen.

Jouw verantwoordelijkheid

Als software engineer maak je deel uit van een overkoepelend team dat zich toelegt op het ontwikkelen van een nieuwe generatie accubeheersystemen en het ontwikkelen van verschillende processen. Uw verantwoordelijkheden omvatten:

  • Bepaal de vereisten van het batterijbeheersysteem
  • Ontwikkel tests en algoritmen om de oplaadtijd, het vermogen en de levensduur van het batterijbeheersysteem te bepalen
  • Ontwikkel en test verschillende gebruikersinterfaces voor interne collega’s en eindklanten
  • Eindklanten ondersteunen bij het implementeren van een batterijbeheersysteem

Jouw profiel

Heb je een masterdiploma in elektrotechniek of chemische technologie en kun je al 5 tot 10 jaar ervaring in systems engineering functies aantonen? Ben je bedreven in het Nederlands en Engels en kun je Matlab en Python gebruiken? Kent u Java, C ++, .NET en SQL? Dan ben jij wellicht de software engineer die wij zoeken.

Onze aanbod

Als software engineer vind je het prima in een dynamische en open werkomgeving met collega’s. Daarnaast ontvang je een substantieel salaris, aangevuld met uitgebreide extralegale voordelen en een direct vast contract voor onbepaalde tijd. Ten slotte krijgt u de kans om uw persoonlijkheid en professionele kennis te ontwikkelen door middel van interne training en opleiding.

https://www.vindazo.be/vacatures/software-engineer.html