Websiterendement
Image default
Auto's en Motoren

Wat gebeurt er als jij je auto spoelt?

Wanneer jij je automaatbak gaat spoelen word je automaatbak van binnen helemaal gereinigd. De versnellingsbak olie wordt uit de auto gehaald en allemaal vieze deeltjes wat in de automaatbak zit. Speciale reinigingsmiddelen worden gebruikt om je automaatbak echt helemaal schoon te maken. Ze hebben ook nog een pomp die alles er voorzichtig uit haalt. na het spoelen wordt er nieuwe schone en goede olie terug in de auto gepompt. Wanneer jij dit doet is de kans groot dat de slijtage veel minder gaat worden en dat je ongeveer wel een paar duizend kilometer verder kunt rijden dan wat het als eerst kon.

Bij flushed regelen ze het voor je 

Bij flushed kunnen ze het proces goed en gemakkelijk voor je fixen. Ze hebben alle apparaten die je nodig hebt om een automaatbak te spoelen en ze doen het zo snel mogelijk voor je. Het proces duurt ongeveer een uur of twee dat is best snel vergeleken andere bedrijven. De mensen die er werken zijn allemaal gespecialiseerd in het vak wat ze doen en maken geen fouten tijdens het proces. Je auto blijft veilig als jij je auto achterlaat bij flushed.

Elke auto

Bij flushed kunnen ze bijna wel elke auto spoelen. Sommige autos kunnen niet goed gespoeld worden omdat de sommige autos verouderd zijn. Je kan via de website kijken of jij je auto kan laten spoelen als je het niet vertrouwd dan kan je hen nog bellen als jij denkt dat de auto het wel kan. Flushed helpt je met je automaat en automaatbak. Je weet wanneer jij je automaatbak moet spoelen wanneer je slecht kan schakelen, het vermogen verliest van je auto en als je auto meer brandstof verbruikt dan dat het eerst was. Dus ga naar flush en spoel je automaatbak.