Websiterendement
Image default
Auto's en Motoren

Seat Leon viaBovag

De Leon van het Spaanse Seat is al vanaf 1999 een vertrouwd gezicht op onze wegen. De auto voelde ook vertrouwd, niet in de laatste plaats vanwege het onderstel. Dat was namelijk in eerste instantie van de VW Golf. Ondertussen is de Seat Leon toe aan de derde generatie. En weer is sprake gebleken van een betere versie van de nog altijd erg populaire Leon, inderdaad vernoemd naar de Spaanse stad Leon. Met de jaren heeft de Leon van Seat een steeds sportiever uiterlijk gekregen en zijn de prestaties navenant verbeterd.

De nieuwste Seat Leon  is ook op aardgas beschikbaar

Die derde generatie Seat Leon kwam uit in 2017 en is toch weer anders dan je van de Spaanse auto gewend was. Vooral de voor- en achterbumpers zijn aangepast, de verlichting kreeg een update en de auto beschikt over full led koplampen en ook led full verlichting en richtingaanwijzers. De auto is standaard rijk uitgerust en  is verkrijgbaar als 3- of 5 deurs hatchback of als 5-deurs station. Ondertussen is de auto ook op aardgas beschikbaar. Ook wat betreft infotainment en veiligheid. Koop je een gebruikte Seat Leon, kies dan voor een Seat Leon viaBovag. Dan heb je een betrouwbare auto.

De autowereld van de andere kant bekeken op Autodromen.nl

Over rijden op aardgas gesproken, daarover en over tal van andere zaken als bijvoorbeeld elektrisch rijden lees je overigens meer op Autodromen.nl, een zeer interessant. Het blog belicht het autonieuws van een heel andere kant. Het blog biedt inspiratie en zet je op het spoor van je droomauto. Het laat je bovendien de auto must haves zien. Interessant dus voor wie meer wil weten dan alleen het aantal PK’s en het motorische deel van de auto. En ongetwijfeld zal er vroeg laat ook iets over het Spaanse merk Seat geschreven worden, wellicht zelfs wel over de Leon. Want over deze populaire is ruim voldoende te vertellen.