Websiterendement
Image default
Aanbiedingen

Van Eldik Ladders

Van Eldik Ladders

De houten ladders van Van Eldik Ladders gaan lang mee. Dat komt doordat we ze een goede houtbehandeling geven wanneer ze onze werkplaats verlaten. Deze behandeling voorkomt uitdroging en slijtage. Het blijft ook belangrijk om je ladder zelf te onderhouden

 

Ladders schoonhouden

Heb je de ladder buiten gebruikt en zit er vuil aan? Dan is het belangrijk dat je de ladder eerst goed schoonmaakt voordat je hem opbergt. Het liefst doe je dat met een schone, droge doek. Zorg ervoor dat je hiermee het ergste vuil eraf haalt. Heb je echt plekken die je niet schoon krijgt dan is een natte doek een prima alternatief. 

 

Kijk je ladder goed na

Wanneer je de ladder toch schoonmaakt, kijk hem dan ook even helemaal na! Dat betekent dat je hem controleert op onregelmatigheden. Zo kijk je de ladderbomen na. Leg de ladder op een vlakke ondergrond. De ladder moet helemaal vlak liggen. Is hij iets gebogen, bel ons dan even voor advies. Als hij ligt controleer je de ladderboom op slijtage. Twijfel je? Raadpleeg dan altijd de specialist bij Van Eldik Ladders. Vervolgens controleer je de sporten. Kijk of er toevallig ergens een schuurtje in is gekomen. Heb je de ladder helemaal nagelopen, dan kun je hem met een gerust hart opbergen.

 

Lijnolie

Voelt je ladder droog aan? Maak dan een afspraak met ons om de ladder opnieuw in de lijnolie te zetten. Breng de ladder naar onze werkplaats en onze vakmensen zetten je ladder opnieuw strak in de olie. Wanneer je dit regelmatig doet verleng je de levensduur van de ladder nog meer. 

 

Onderhoud en reparatie

Het voorgaande onderhoud kun je voor een groot deel zelf. Heb je liever dat je ladder wordt onderhouden door vakmensen? Neem dan contact op met ons. We onderhouden je ladder. Waar nodig voeren we kleine reparatie werkzaamheden uit en we zetten de ladder even netjes opnieuw in de lijnolie.

 

Koop je ladder bij de vakman!

Bij Van Eldik Ladders maken we de ladders. Daardoor weten we wat het beste is voor jouw ladder. Naast goed advies over het aanschaffen van een product geven we je ook tips voor het onderhoud. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht mocht er onverhoopt schade zijn ontstaan aan je houten ladder. Heb je vragen over het onderhouden van je houten ladder of ben je op zoek naar het beste advies? Neem contact met ons op! We staan altijd voor je klaar.

 

https://www.vaneldikladders.nl/