Websiterendement
Image default
Woning en Tuin

De mooiste luchtplantjes uit Zuid-Amerika kopen

De luchtplantjes die je kunt kopen in de webshop van Juffrouw Pannenkoek Deco worden ook wel Tillandsia genoemd. Deze plantjes groeien normaal gesproken in Zuid-Amerika, Midden-Amerika en het zuiden van de Verenigde Staten. De luchtplantjes groeien in deze regionen aan andere planten, bomen en rotsen. De luchtplantjes hebben haast geen wortels, omdat ze hun voedingsstoffen niet uit de grond halen, maar juist uit de lucht. De luchtplantjes gebruiken hiervoor hun bladeren. De Tricoms op de bladeren, een soort van schubben, halen voedingsstoffen uit de zuurstof, stofjes, regen en luchtvochtigheid. De luchtplantjes houden zichzelf hierdoor in leven. Uiteraard is de situatie iets anders in jouw woning. De luchtplantjes plaats je hier het liefst in indirect zonlicht en in de frisse lucht en je besproeit ze één tot twee keer per week met (regen)water. Je zult zien dat de plantjes op deze manier opbloeien en jouw interieur prachtig opfleuren.

Bestel een prachtige pot in deze webshop

Wil je graag luchtplantjes kopen? Je hebt hiervoor uiteraard wel een pot nodig. De specialisten van Juffrouw Pannenkoek Deco bieden verschillende potten aan. Je denkt hierbij bijvoorbeeld aan een keramieken pot in jouw favoriete kleur, een metalen pot met een industriële uitstraling of een glazen pot zodat je jouw favoriete luchtplantje helemaal kan zien. Wil je jouw luchtplantje liever niet neerzetten, maar juist ophangen? Juffrouw Pannenkoek Deco verkoopt ook hangende decoratie van een luchtplantje in een zee-egel, daarnaast kun je ook een hangende glazen bol kopen om jouw plantje in op te hangen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus bestel jouw favoriete combinatie en decoreer jouw woning.

Plaats jouw bestelling

Wil je graag luchtplantjes kopen in deze webshop? Plaats jouw bestelling dan direct. De experts van Juffrouw Pannenkoek Deco verpakken jouw plantje zorgvuldig zodat deze in goede staat op de plaats van bestemming komt. Is dit niet het geval? Dan krijg jij eventueel een nieuw exemplaar!

Gerelateerde artikelen

Het belang van een makelaar Harderwijk in een onroerend goed deal

Profiteren van vakmanschap met ervaren schilder in Zeeland

XXL- en kleinere tegels verkrijgt u in deze winkel in ’s-Hertogenbosch