Websiterendement
Image default
Tuin en buitenleven

Wat is een Weber Kettle BBQ Smoker?

Een barbecuetoestel dat rechtstreeks op aardgas of houtskool kookt. De gasleiding loopt van het huis naar de barbecue. De houtskoolbriketten worden direct vanaf de gasleiding van de barbecue aangestoken. Het resultaat is een zeer rokerige omgeving. Er zijn verschillende soorten barbecues: offset smokers, open branders en pellet smokers. De rookovens van het Kamado-type zijn het populairste type houtskoolroker.

Hoe gebruik je een Weber Kette BBQ Smoker?

De Weber Kettle BBQ Smoker is het perfecte apparaat voor het maken van kleine barbecues in de achtertuin. Gebruik het om steaks, karbonades, varkenskoteletten, ribben, lam, fazant, enz. te bereiden. Zet hem op in de achtertuin en vergeet hem. Hij is ontworpen om draagbaar te zijn, zodat u hem thuis of onderweg kunt gebruiken. Zet hem op als rookoven op het aanrecht, of zet hem op een picknicktafel, en u bent klaar om te koken. U kunt hem ook gebruiken als aanrecht of buitenhaard.

De voordelen van het gebruik van een Weber Kettle BBQ Smoker

De voordelen van een Weber Kettle BBQ Smoker zijn bijna te talrijk om op te noemen. Hier zijn slechts enkele voordelen van het gebruik van deze barbecue:

Gemakkelijk op te zetten – minder dan 30 minuten om in elkaar te zetten.

Uitstekende smaak – urenlang vlees roken geeft het die authentieke barbecuesmaak.

Draagbaarheid – kan worden ingepakt in uw koffer voor tailgating of op uw fiets om mee te nemen naar het park.

Geen rommel – er zijn geen steekvlammen en overal smeulende as.

Kortere kooktijden – dankzij de indirecte warmte van brandende houtskool, duurt het ongeveer een uur voordat vlees gaar is bij gebruik van de Weber Kettle BBQ Smoker.

Geen as – er is geen as of rommel rond de BBQ Smoker.

Geen schoonmaak – er zijn geen rommelige schalen of potten om op te ruimen.

Hoe de perfecte Weber BBQ Smoker te maken

Er zijn eindeloos veel kooktechnieken die u kunt gebruiken met de Weber Kettle BBQ Smoker. U kunt langzaam en laag koken, alles doen wat u ook zou doen op een gasgrill en dan nog wat, of u kunt voor een sneller tempo gaan en koken met behulp van indirecte warmte. Al deze factoren spelen een rol bij het bereiden van de perfecte steak of karbonade. Weber adviseert een tempo van één stokje houtskoolbriketten per vijf pond vlees. Voor een kok voor twee personen komt dat dus neer op ongeveer 25 briketten. Als u voor twee personen kookt, gebruikt u één stokje houtskool en een kwart pond vlees per persoon. Als u voor meer mensen kookt, gebruikt u meer houtskool en meer vlees per stokje. Dit is allemaal gebaseerd op de gewenste rooksmaak. U kunt experimenteren met het toevoegen van meer houtsnippers, meer suiker of wat sojasaus om de gewenste zoetheid en rooksmaak te krijgen.

Conclusie

De Weber gasbarbecue Smoker is het perfecte apparaat voor het maken van kleine barbecues in de achtertuin. Gebruik het om steaks, karbonades, varkenskoteletten, ribben, lam, fazant, enz. te bereiden. Zet hem op in de achtertuin en vergeet hem. Hij is ontworpen om draagbaar te zijn, zodat u hem thuis of onderweg kunt gebruiken. Zet hem op als rookoven op het aanrecht, of zet hem op een picknicktafel, en u bent klaar om te koken. U kunt hem ook gebruiken als aanrecht of buitenhaard.

https://www.gardencenterwemmel.be/weber-bbq-store/bbq-accessoires