Websiterendement
Image default
Tuin en buitenleven

Top 5 redenen waarom u dit jaar een nepkerstboom moet kopen

Kunstkerstbomen outlets worden elk jaar populairder. Er zijn een aantal redenen waarom u dit jaar een nepboom wilt kopen in plaats van een authentieke boom om te hakken. Zelfs als u geen ruimte hebt voor een authentieke boom, of als u niet het risico wilt lopen dat hij omvalt en uw huis in brand steekt, zijn er genoeg andere goede redenen waarom u een nepboom kunt kopen. Lees verder voor onze top 5 redenen waarom u dit jaar een nepkerstboom zou moeten kopen…

 

 

Ze zijn veiliger

Als u kleine kinderen of huisdieren in huis hebt, zult u blij zijn te weten dat nepkerstbomen veel veiliger zijn dan echte. Het is zeer onwaarschijnlijk dat ze verstikkingsgevaar opleveren, en het risico dat uw kinderen ze omstoten is veel kleiner. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat een echte boom uw huis in brand steekt. De kans is groot dat u van een echte kerstboom kunt genieten zonder deze risico’s. Een ding dat in gedachten moet worden gehouden is dat synthetische bomen brandbaar zijn, dus houd ze uit de buurt van open vuur of een andere warmtebron.

 

Ze zijn gemakkelijker te onderhouden

In vergelijking met echte bomen zijn nepkerstbomen veel gemakkelijker te onderhouden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het water geven of bemesten van een nepkerstboom, of over besmetting als u de schors doorsnijdt. Als u een nepboom koopt, kunt u er gewoon een emmer water overheen gooien als het lijkt alsof hij uitdroogt. U kunt hem ook gewoon in de tuin laten staan als Kerstmis voorbij is. Je hoeft hem de rest van het jaar niet binnen te zetten. Als je een echte kerstboom koopt, moet je ervoor zorgen dat hij vers en gehydrateerd blijft totdat je hem omhakt. Je moet hem ook elk jaar weer binnen en buiten zetten, dus het is veel meer gedoe om een echte boom te houden.

 

Ze ruiken niet

Zoals we al gezegd hebben, gaan echte kerstbomen vaak behoorlijk stinken. Ze geven een muffe, oude, muffe geur af die echt onaangenaam kan zijn. Als kind hebt u misschien goede herinneringen aan een doordringende kerstboomgeur, maar voor anderen in huis is dat niet bepaald een prettige ervaring. Ze hebben de gewoonte om aan je kleren te blijven kleven, en ze kunnen je huis ook muf laten ruiken. Als je een echte kerstboom hebt, kun je proberen hem te besproeien met een plantenspuit of wat potpourri in huis zetten om de geur tegen te gaan. Als u echter een nepkerstboom koopt, is er geen kans dat die gaat stinken. U kunt hem gewoon negeren en er zal geen vieze geur hangen.

 

U kunt ze weggooien wanneer u maar wilt

Een van de beste dingen aan nepkerstbomen is dat je ze aan het eind van het jaar kunt weggooien. Het is niet alleen dat ze niet zo lang ruiken of meegaan als echte bomen; je kunt ze ook echt weggooien en volgend jaar vervangen door een nieuwe. Het is het niet waard om te proberen een echte kerstboom te recyclen of opnieuw te gebruiken. Er is geen manier om van het vuil af te komen, of om de geur volledig te verwijderen, dus het is gewoon verstandiger om een nieuwe te kopen. Je kunt een nepboom gewoon weggooien en volgend jaar een gloednieuwe kopen. Er zijn niet veel dingen die je elk jaar kunt weggooien en vervangen. Als je een budget hebt, is het heel logisch om een nepkerstboom te kopen en hem weg te gooien als je er klaar mee bent.

 

Ze zijn goedkoper

Nepkerstbomen zijn goedkoper dan echte planten. Zelfs als je voor een van de duurdere opties gaat, geef je nog steeds minder uit dan aan een echte boom. Er zijn echt goedkope kerstbomen te koop, die er net zo mooi uitzien als een echte. U kunt zo weinig als $ 10 op een kerstboom, en het zal duren net zo lang als een echte boom. Er is geen enkele reden om meer dan 30 dollar uit te geven aan een nepkerstboom. Je kunt ook veel tweedehands kerstbomen krijgen, die je meestal heel goedkoop kunt krijgen. Als je een echte kerstboom hebt, zul je die elk jaar moeten kopen, wat 50 dollar of meer kost. Een nepkerstboom gaat jaren mee, dus het is een veel betere investering.

 

Conclusie

Er zijn veel goede redenen om een nepkerstboom te kopen. Ze zijn veiliger, gemakkelijker te onderhouden, stinken niet, en je kunt ze weggooien wanneer je wilt. Ze zijn ook goedkoper dan echte bomen, en je hoeft je geen zorgen te maken over het water geven of het halen van verse. Als je in de markt bent voor een kerstboom, is het verstandig om een nepboom te kiezen. Klaar om een nepkerstboom te kopen? Lees dan onze koopgids hieronder en kies de beste optie voor jou. Vrolijk kerstfeest!

https://www.tuincentrumoutlet.com/tuininrichting/vuur-terrasverwarming/vuurschalen