Websiterendement
Image default
Linkbuilding

Werkschoenen van Haix , Bata en Grisport

Koop je grisport werkschoenen bij Nijhof Safety

Ook zo last van vermoeide voeten na een lange werkdag? Heb je een actieve baan en merk je dat aan het einde van de dag je voeten zeer doen? Dan is het tijd om te investeren in goede functionele werkschoenen. Een goede keus zou hierbij zijn de Grisport Active werkschoenen collectie van. Deze werkschoenen zijn heerlijk licht en perfect voor dagelijks gebruik. En met een uniek ontwerp, gepatenteerde functionele en technische kenmerken van de zool zorgt dit voor een heerlijk draagcomfort. Dankzij het Spo-Tex membraan is de comfort schoen waterdicht en ademend. De comfortschoen van Grisport is speciaal ontwikkeld voor heren en dames.

Zorg ook ervoor dat je voeten de zorg krijgen die ze verdienen. Met de Active zool heb je een schoen met een speciale constructie die elke beweging goed kan opvangen. Deze schoenen dragen bovendien bij aan een correctie houding tijdens het langdurig staan of lopen. Bovendien maakt het uitneembare zool het mogelijk een eigen orthopedische zool te gebruiken. De waterdichte Spo-Tex membraan houdt tot slot de schoen waterdicht en je voeten droog.

De nieuwste Bata veiligheidsschoenen

Goede werkschoenen voor ieder continent? Dan heb je vast gehoord van Bata safety shoes. Deze producent van werkschoenen is een grote globale speler die te vinden is in Nederland, Chili, Mexico, Zuid-Afrika, Kenia, India, China, Singapore, Australië en Nieuw-Zeeland. Bata industrials maakt naar werkschoenen ook werksokken en kousen. Het één kan immers niet zonder de andere en zeker bij veiligheidsschoenen is het van belang dat de sokken comfortabel zitten. Een goede werksok beschermt je voet niet alleen tegen kou, warmte en water. Maar ook tegen wrijving met de binnenkant van de schoen of laars. Dit voorkomt het ontstaan van blaren. Ook mensen met last van zweetvoeten hebben enorm veel baat bij goede werksokken. Leuk feitje: alle werksokken van Bata industrials worden gemaakt in de sokkenfabriek gevestigd in het Noord-Brabantse Best.

Officieel reseller van het Duitse merk Haix

Voor de hoogst mogelijke hightech werkschoen tegen een scherpe prijs kun je bij de Duitse fabrikant Haix zijn. Haix produceert zeer functionele werkschoenen voor diverse branches, waaronder brandweer personeel, politie personeel, medewerkers binnen defensie, professionals werkzaam in de bosbouw en personeel werkzaam in hulpdiensten ( denk aan ambulance personeel en andere zorgverleners ).

Bij Nijhof Safety profiteer je exclusief van de nieuwste collectie brandschoenen, politieschoenen, legerschoenen en meer van HAIX. Doordat wij exclusief partner zijn bestel je altijd de nieuwste Haix schoenen in onze webshop. Profiteer van gratis verzending bij besteding van €75,- excl btw. Persoonlijk advies nodig in het kopen van de juiste veiligheidsschoen? Neem contact op met onze klantenservice. Wij vertellen graag alles over specifieke productdetails en welke schoen het beste bij jou past. Of kom langs in onze winkel in Hengelo (ov) , waar we diverse werkschoenen op voorraad hebben.

HAIX: MADE IN EUROPE

bron van dit bericht