Websiterendement
Image default
Internetmarketing

Zonder linkbuilding komt uw website nooit op topposities in de zoekmachines te staan.

Zonder linkbuilding komt uw website nooit op topposities in de zoekmachines te staan.  Uw website wordt pas goed gevonden als er andere websites naar uw website verwijzen. Hoe meer relevante wegen er naar uw website leiden des te meer geïnteresseerde bezoekers u zult aantrekken. Kortom: met linkbuilding zal uw omzet groeien!

Linkbuilding eisen steeds strenger

Om bovenaan in Google te staan is tegenwoordig veel meer nodig dan jaren geleden. Toen was het toevoegen van keywords en metadescriptions in het script van de website voldoende. Tegenwoordig gaat om een samenhang van goede SEO teksten, juiste integratie van SEO technische aspecten op de website en voor een zeer groot deel (circa 70%) om linkbuilding. Linkbuilding is het plaatsen van links van de eigen website op andere websites.

Sinds mei 2013 is Google een stuk strenger geworden in de beoordeling van websites. Er wordt momenteel veel meer gekeken naar het linkbuildingprofiel van een website. Indien deze niet voldoet aan relevantie en niet volledig uniek is dan zal Google de website niet meer op de eerste pagina laten verschijnen. Om dit te voorkomen of te genezen werkt Click to Business alleen met unieke speciaal voor linkbuilding geschreven artikelen, volgens de Google normen anno 2014. Deze plaatsen wij op een netwerk van websites waar wij een samenwerking mee hebben.

Linkbuilding kost veel tijd die u beter in andere zaken kunt steken

Op een verantwoordelijke en effectieve manier uw linkbuilding verzorgen kost enorm veel tijd. Tijd die u beter in andere zaken kunt steken. Regel daarom uw linkbuilding met Click to Business, bestel vandaag nog een van onze actiepakketten of neem contact op met ons op voor een vrijblijvend advies.

Bobby Hasebos

bron van dit bericht