Websiterendement
Image default
Internetmarketing

Ondernemers opgelet: onze ervaringen met artikelmarketingtool Zipzoo

ZipZoo is het Nederlandse artikel marketing portaal die bedrijfseigenaren in staat stelt om hun dienst of product te publiceren in webdirectory’s en bedrijfsinformatie en artikelen over de onderneming, producten en/of diensten te schrijven bij bedrijvenwebsites. Zipzoo helpt u bij het uitvoeren van uw online marketing. Met deze marketingtool kunt u aandacht genereren voor uw bedrijfswebsite, waarmee u op korte termijn ook uw vindbaarheid in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo! verbetert. Wij testten Zipzoo uitgebreid uit. Onze ervaring: een heldere en gebruiksvriendelijke interface en een verbluffend uitkomst.

De aanpak van Zipzoo

Hoe werkt het? Met de webapplicatie van Zipzoo zorgt u ervoor dat uw bedrijf op meerdere plaatsen op het web genoemd wordt in artikelen. Hoe dat mogelijk is? Het internet barst van de websites waar u uw onderneming (anders dan met banners) onder de aandacht kunt brengen. Zo zijn er online artikelwebsites die aandacht besteden aan ondernemingen. Een andere speler is de bedrijvengids of -directory. Tegenwoordig zijn er veel online bedrijvendirectory’s. Zipzoo biedt de gebruiker de mogelijkheid ombetrekkelijk eenvoudig op meerdere plaatsen aandacht te genereren., zoals advertorials.

Onze bevindingen over Zipzoo: gewoonweg verbluffend

De webapplicatie, hoe simpel ook in gebruik, werkt verrassend effectief. Onze verwachtingen zijn overtroffen. Al na enkele dagen merkten we onze website in meerdere zoekmachines beter scoorde. Bij de gekozen zoekwoorden (en zelfs bij enkele andere) stond ons website al rap op de eerste pagina van de veelgebruikte zoekmachines

Onze conclusie: Zipzoo is een handige tool voor diegenen die graag op gedegen wijze willen werken aan een verbeterde vindbaarheid in de zoekmachines als Google en Bing. Kosten hoeven geen belemmering te zijn: u kunt gratis en vrijblijvend 5 artikelen publiceren. Wilt u meer artikelen plaatsen, dan is er uiteraard de mogelijkheid om over te gaan op de betaalde service van Zipzoo.

bron van dit bericht