Websiterendement
Image default
Huishoudelijk

Deze aanbieder van Auping nabij Utrecht heeft verschillende modellen

Bent u in de buurt van Utrecht op zoek naar een bed of matras van Auping? Dan moet u bij het Auping Plaza van Fidder Slapen in Woerden zijn, in de buurt van Utrecht! In het Auping Plaza kunnen alle verschillende modellen van dit Nederlandse kwaliteitsmerk uitvoerig getest worden. Daarnaast wordt er door de slaapexpert een slaap check-in uitgevoerd zodat uw slaapgewoonten- en wensen direct duidelijk zijn. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk advies gegeven over het Auping-bed dat het best past bij u en het interieur van uw woning in regio Utrecht. Auping bestaat al meer dan 100 jaar en levert continu kwaliteit voor uw comfort.

Van Hästens zijn er ook kwalitatieve boxsprings verkrijgbaar

Hästens boxsprings staan synoniem aan kwaliteit. Dit Zweedse merk is werkelijk waar uniek in diens aanpak. Hästens focust voornamelijk op het gebruik van 100% natuurlijk materialen zoals grenen hout, katoen, wol en natuurlijk paardenhaar om de boxsprings te produceren. Dit voelt u natuurlijk terug in het comfort. Boxsprings van Hästens zijn dan ook een zeer bewuste en duurzame keuze. Met de Hästens boxsprings staat u iedere dag uitgerust en energiek op, klaar om de dag te beginnen! Weet u niet zeker welk model het best bij uw slaapgewoonten past? Of u nu kiest voor de 2000T, de Eala of de Maranga, lekker slapen is altijd gegarandeerd. De matrassen bieden voldoende ondersteuning en vering zodat het volledig naar uw lichaam gevormd wordt. Het resultaat is een uitgerust lichaam en een heldere geest! 

Ontdek tijdens de slaap check-in welk bed het best bij u past

De slaap check-in is een vragenlijst die u samen met een van de slaapexperts doorloopt. Aan de hand van deze vragen worden uw slaapgewoonten en -wensen duidelijk, waardoor er gericht gezocht kan worden naar het juiste boxspring voor u. Maak via de website of telefonisch een afspraak om een bezoek te brengen aan de showroom van Fidder Slapen in Woerden, nabij Utrecht.