Menu

Ontvang voor uw beleggingspand in Breda advies van de beleggings- en hypotheekadviseur

mei 25, 2018 - Financieel

Meer weten wat voor opties er voor u zijn? Neem in dat geval contact op met de beleggings- en hypotheekadviseur. Als u extra inkomsten wilt genereren, kan het investeren in een beleggingspand in Breda een interessante optie zijn. Wilt u zeker zijn van een weloverwogen keuze die u een zo hoog mogelijk rendement oplevert? Kies dan voor het deskundige advies van Advies in Hypotheken. Met jarenlange ervaring en kennis van de huidige woningmarkt, biedt men u een goed overzicht van beleggingspanden. Daarnaast helpt de beleggings- en hypotheekadviseur u bij het in kaart brengen van de risico’s die het investeren in een beleggingspand in Breda met zich meebrengt. Maak gerust eens een afspraak om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Zitten er nadelen aan het investeren in een beleggingspand in Breda?

Advies in Hypotheken brengt financiële mogelijkheden in kaart. Dat is voor u wel zo fijn om te weten. U wilt beleggen in een woon-, bedrijfs- of winkelpand. Dan is het goed om te weten dat u niet alleen van voordelen profiteert. Het kan namelijk altijd zo zijn dat u tegen een aantal nadelen aanloopt. Zo kan het voorkomen dat een ruimte voor langere tijd leegstaat waardoor u een lagere huuropbrengst ontvangt. Daarnaast kan het zijn dat het geld vastzit en dit niet direct opneembaar is. Tot slot kan een pand in waarde dalen. Om te voorkomen dat u tegen deze strubbelingen aanloopt, schakelt u een specialist als Advies in Hypotheken in. Met jarenlange ervaring kunnen zij u uitstekend adviseren als u een beleggingspand wilt kopen in Breda of omstreken.

De voordelen van het investeren in een beleggingspand in Breda

Beleggingspanden worden steeds vaker opgekocht. En dat is niet zo vreemd. Waar denkt u aan bij het bezit van een beleggingspand? Het eenvoudig verkrijgen van opbrengsten en slapend rijk worden? Voordat u gaat investeren in een beleggingspand in Breda, doet het u goed eerst meer te weten te komen over de voordelen. Allereerst blijft er altijd grote vraag naar woonruimte. Daarnaast is onroerend goed waardevast en is een beleggingspand uit fiscaal oogpunt aantrekkelijk, omdat de huuropbrengst onbelast is. In tijden van een lage spaarrente, is het ook interessant. U ontvangt namelijk een hoger rendement. Een laatste voordeel: u profiteert van een stijgende opbrengst. Als u meer wilt weten over de voordelen van een beleggingspand in Breda, benadert u Advies in Hypotheken.