Websiterendement
Image default
Domeinnaam

Vergelijk prijzen voor domeinnamen en webhosting

Vergelijk prijzen voor domeinnamen en webhosting

Wanneer je een website live zetten wilt, heb je een domeinnaam en webhosting nodig. Dit kun je doen via diverse webruimtes. Om het overzicht te bewaren, heeft Domeinnaam-registreren.net uitgezocht welke aanbieders en bijbehorende prijzen er zijn. Het registeren van een domeinnaam klinkt wellicht simpel, maar er zijn aspecten waarmee je rekening dient te houden. Om je hierbij te helpen, heeft Domeinnaam-registreren.net handige informatie voor je verzamelt over de bijkomende aandachtspunten. Want wat is namelijk het verschil tussen een domeinnaam en webruimte?

 

Domeinnaam registeren en webruimte regelen

De domeinnaam heb je tot zekere hoogte zelf in de hand. Je bedenkt een adres en je kiest voor .nl, .be, .eu, enzovoorts. Er zijn enige restricties en ook dien je te checken of jouw gekomen domeinnaam beschikbaar is niet. Domeinnaam-registreren.net gaat hier uitgebreid op in. Vervolgens moet je op zoek naar een webruimte of webhosting. Hier plaats je je websitebestanden op. Als de pagina groot is, door bijvoorbeeld gebruik van foto en illustraties, heb je vanzelfsprekend meer webruimte nodig. Tevens vind je op Domeinnaam-registeren.net de verschillende type webruimtes.

 

Op zoek naar de juiste aanbieder

Er zijn heel veel aanbieders op gebied van webruimte en webhosting op de markt. Jaren geleden moest je hiervoor diep in de buidel tasten, maar dit is niet langer het geval. Je kunt inmiddels een webruimte goedkoop op de kop tikken. Om door de bomen het bos te kunnen zien, heeft Domeinnaam-registreren.net een aantal aanbieders voor je uitgezocht. Je ziet direct hoeveel opslag je bij welke aanbieder krijgt en welke scripts mogelijk zijn. De prijzen variëren van 6,00 euro tot 114,00 euro per jaar.

bron van dit bericht