Websiterendement
Image default
Banen en opleidingen

Het uitbesteden van uw vacature voor een inkoper is zinvol

U heeft al enige tijd een vacature voor een inkoper openstaan, omdat het nodig is om het inkoopproces van uw bedrijf te stroomlijnen. In ieder bedrijf draait het immers om het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat kwaliteit daaronder leidt. De zoektocht naar een geschikte inkoper kan u veel tijd kosten. Tijd die u het liefst steekt in het runnen van uw bedrijf. Benader daarom de ervaren consultants van INSINC. Waarom? Het is een organisatie met een groot én actueel kandidatenbestand met professionals die de inkoop voor uw bedrijf willen verzorgen. Zo vindt u binnen een mum van tijd de inkoper die u zoekt!

Hoe vindt dit bedrijf de geschikte inkoop medewerker voor uw vacatures?

Natuurlijk neemt u het liefst iemand in dienst die verstand heeft van het inkoopvak en de afgelopen jaren veel ervaring heeft opgedaan. Deze persoon vindt u door het werving- en selectieproces uit te besteden aan INSINC. Zij spitsen de vacature voor een inkoper toe op de kernwaarden van uw bedrijf. Tijdens een persoonlijk gesprek concretiseren zij termen als ‘kwaliteit’ en ‘professionaliteit’ en gaan vervolgens op zoek naar de geschikte kandidaten die passen binnen dit profiel. Zo geloven zij niet in een specifiek profiel, maar kijken zij of de sollicitant een échte aanvulling is voor het team. Op die manier krijgt u altijd de juiste kennis op de juiste plaats binnen uw organisatie.

Verbeter uw rendement dankzij de inkoop vacatures uit te besteden

Wist u dat van elke euro omzet in Nederlandse ondernemingen gemiddeld € 0,52 wordt besteed aan de inkop van producten en diensten van derden? Dat wil zeggen dat efficiënt inkopen doorgaans meer rendement genereert dan omzetverhoging. Daarom is transparant en doelmatig inkomen van belang. U doet er goed aan om vandaag nog uw inkoop vacatures uit te besteden. Neem gerust eens contact op met INSINC om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Business Analist System Services (1FTE) – TenneT B.V.

Software Engineer

Inpakmedewerker magazijn Michael Kors Venlo