Websiterendement
Image default
Aanbiedingen

Kinderkleding: de trends van dit moment

Wil jij je kinderen er ook hip bij laten lopen? Dan ben je vast op zoek naar de trends van dit moment wat betreft kinderkleding. Waarschijnlijk vind jij het heerlijk om leuke kleding te shoppen voor jouw kinderen en kan je je hart ophalen in de diverse winkels die kinderkleding verkopen. Dan is deze blog iets voor jou, want wij vertellen je wat de trends in de wereld van kinderkleding zijn op dit moment. Lees snel met ons mee! 

 

Printjes everywhere

Prints, je ziet ze overal. Streepjes, blokjes, rondjes, pied-de-poule en nog veel meer. Er zijn zoveel opties dat er altijd wel een printje is dat bij jou kinderen past. Struin dus vooral het internet af op zoek naar de meest unieke prints. Prints zijn vrolijke toevoegingen aan een basic outfit. De keuze is daarom reuze bij het combineren van prints. Dus misschien trek jij je kind wel print over print aan. Doe eens gek! Als je denkt aan prints, kun je ook nog denken aan grafische prints. Tegenwoordig zie je hier ook ontzettend veel mensen mee lopen. Een leuke hoodie met een mooie gedrukte print is daarom ook helemaal hip. 

 

Ga voor nude!

Nude is niet alleen maar huidkleurige kleding, zoals de naam je misschien wel doet denken. Nude is veel meer dan dat. Het zijn eigenlijk alle neutrale kleuren, zoals beige maar ook roze, bruin of roomwit. Nude kleding is hip en daarom vind je het tegenwoordig ook bij veel verschillende kinderkledingmerken. Je vindt het in alle soorten en maten; met of zonder print, trui of jurkje én zowel voor jongens als voor meisjes. 

 

Pastel, dat past jouw kind wel! 

Een andere trend in de kinderkleding wereld is… PASTEL. Heel schattig om je kleine jongen of kleine meid hierin voor de dag te laten komen. Iedereen is er tegenwoordig namelijk dol op! Ga bijvoorbeeld voor een leuke trui, een schattig jurkje of een mooie blouse. Tegenwoordig vind je enorm veel verschillende pastelkleuren. Denk bijvoorbeeld aan roze, blauw en groen. Een merk dat hele leuke kinderkleding in pastelkleuren verkoopt is Gymp bij Hippe Mensjes. Kijk vooral eens op deze website om op zoek te gaan naar kinderkleding in de mooiste pastelkleuren. 

 

https://www.hippemensjes.nl/