Websiterendement
Image default
Aanbiedingen

Is vloerverwarming aanleggen aan te raden onder een parketvloer?

Als u een parketvloer heeft, dan bent u daar natuurlijk zuinig op. Logisch dat u zich afvraagt of vloerverwarming aanleggen verantwoord is. Maar u kunt gerust zijn; het is prima mogelijk om een vloerverwarming te combineren met parket. Doordat de slangen van de verwarming direct onder de vloer liggen, wordt uw vloer aangenaam warm. Vloerverwarming is geschikt voor zowel de woonkamer als andere ruimtes in uw woning, zelfs voor de badkamer. Al zult u daar ongetwijfeld geen parketvloer willen leggen omdat deze niet echt vochtbestendig is.

Kan de verwarming ook worden geplaatst als de vloer er al in ligt?

Als u vorig jaar een mooie nieuwe parketvloer heeft laten leggen en u besluit nu dat vloerverwarming toch wel erg prettig zou zijn, dan is dat geen probleem. De vloer hoeft er niet uit. Er hoeft ook geen opbouw te worden aangelegd voor het aanleggen van de vloerverwarming. De ruimte die nodig is voor de kabels en slangen kan van onderaf in de vloer worden gefreesd. Het is uiteraard wel noodzakelijk dat er onder de vloer gewerkt kan worden. De kruipruimte onder een woning is meestal bereikbaar via een luik, waardoor dit geen probleem is. Uiteraard is het makkelijker om de vloerverwarming aan te leggen als u toch de vloer wilt laten vernieuwen.

Een offerte laten maken voor het installeren van vloerverwarming

Heeft u plannen voor het aanleggen van vloerverwarming? Laat dan een offerte uitbrengen door 123Vloerverwarming uit Numansdorp. Dit landelijk werkende bedrijf heeft hier uitgebreide ervaring mee. De hoogte van de prijsopgave is afhankelijk van het aantal vierkante meters van de desbetreffende ruimte en de eventuele extra werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. In de meeste gevallen duurt het aanleggen van vloerverwarming één dag. In uitzonderlijke gevallen kan het werk twee dagen in beslag nemen. U kunt de vloerverwarming direct na het plaatsen in gebruik nemen en genieten van een comfortabel verwarmde woonkamer. 

https://www.123vloerverwarming.nl/