Websiterendement
Image default
Aanbiedingen

Ga voor optimale veiligheid

Ga je op vakantie dan weet je zeker dat jouw huis een langere poos onbewoond zal zijn. En niet alleen jij weet dat, inbrekers weten het ook. Dat is een van de redenen waarom de politie ieder jaar in de aanloop voor de vakantieperiode jouw aandacht richt op de deurklink en het verdere beslag van jouw deuren. Weet dat jij je huis veilig achterlaat zodat inbrekers nagenoeg geen kans krijgen om je huis leeg te halen. Niets is immers zo erg als thuiskomen in een huis waarin is ingebroken. Voordat je op vakantie gaat doe je er dan ook goed aan om te kijken naar het deurbeslag van jouw buitendeuren. Kijk of het nog wel voldoet aan de eisen van deze tijd. Controleer of echt alleen jij en je gezin toegang kunnen krijgen tot jouw huis.

Een veilig huis met veiligheidscilinderplaatjes

Van inbrekers is bekend dat het gelegenheidsmensen zijn. Ze kijken naar de juiste gelegenheid om bij jou in te breken. Dat kan zijn dat je op vakantie bent of dat je een dagje weg bent als het mooi weer is. Een veel gebruikte methode bij inbrekers is de Bulgaarse methode. Het gaat hierbij om een manier waarbij men de cilinder van een slot uit de deur trekt waarna de deur gemakkelijk te openen is. Dit is een methode waar je wat tegen kan doen zonder dat je het hele slot hoeft te vervangen. Denk daarbij aan een veiligheidscilinderplaatje. Dit verwerk je in het slot en in de klink van je deur waardoor de cilinder niet meer gemakkelijk kan worden verwijderd. Je houdt nog genoeg vakantiegeld over na deze actie want een dergelijk plaatje koop je al vanaf 23 euro bij de slotenspecialist. Deurklinkenshop is een voorbeeld van een winkel waar ze deze praktische oplossing voor jou verkopen. Zo weet je zeker dat een inbreker een flinke klus heeft aan jouw huis en liever ander doelwit zoekt.

Een camera in de deur

Een andere manier om jouw huis vrij van inbrekers te houden is de camera die je in de deur kan monteren. Daarmee zie je in één oogopslag wie er aan de deur staat. Gaat het om de buurvrouw die de planten water komt geven tijdens jouw afwezigheid dan is er niets aan de hand. Gaat het echter om een inbreker die probeert toegang te krijgen tot jouw huis dan zal een snelle reactie van jouw kant genoeg zijn om de ongenode gast op de vlucht te jagen.