Websiterendement
Image default
Aanbiedingen

Deze stofzuigers komen als beste uit de test!

Het is belangrijk om een huis schoon te houden. Dit voorkomt ziekte en zorgt ervoor dat het huis er netjes uitziet. Een van de belangrijkste dingen die je hiervoor nodig hebt is een goede stofzuiger. Maar ja, er zijn wel duizenden soorten verschillende stofzuigers terwijl je er maar één tegelijk kunt gebruiken. Dus welke stofzuiger moet je dan kopen? Gelukkig willen wij het grootste werk van jou overnemen. Wij hebben wat onderzoek gedaan naar de beste stofzuigers die in 2021 te koop zijn. Hierdoor bespaar jij een hoop moeite, stress en tijd en kun je binnen de kortste keren aan de slag gaan binnen jouw paleisje!

Rowenta Compact Power RO3733

We beginnen de lijst gelijk sterk met een stofzuiger zonder zak, namelijk de Rowenta Compact Power RO3733. Het stofreservoir heeft een inhoud van 1,5 liter en is moeiteloos te verwijderen en te legen dankzij het Clean Express systeem. Met deze stofzuiger heb je een actieradius van maar liefst 8,8 meter zodat je zelfs de grootste ruimtes kunt stofzuigen zonder van stopcontact te wisselen. Het verplaatsen van de stofzuiger in deze grote ruimtes is ook geen probleem dankzij het ergonomisch handvat. Hierdoor kun je hem moeiteloos verplaatsen. 

AEG VX82-1-2MG

Waar het vorige model zonder zak werkt, werkt de AEG VX82-1-2MG weer mét zak. Dit betekent echter niet dat hij minder efficiënt is dan het vorige model. Er wordt gebruik gemaakt van SmartMode-Technologie die automatisch het vloertype herkent en het zuigvermogen daarop aanpast. Wanneer je van tapijt naar een harde vloer gaat hoef je dus niet te pauzeren, want dit wordt automatisch voor je gedaan. Let er wel op dat je deze functie zowel op de stofzuiger als op de zuigmond moet instellen.

Miele Complete C3 Score

De Miele Complete C3 Score stofzuiger maakt gebruik van een Air-Clean filtersysteem waardoor meer dan 99,9% van de stofdeeltjes gefilterd worden. Het filter is opgebouwd uit 12 lagen waardoor optimale hygiëne gewaarborgd wordt. Hierdoor is deze stofzuiger ideaal voor mensen met een allergie. Het constant moeten bukken om de stofzuiger te bedienen is ook verleden tijd, want je kunt gebruik maken van een comfortabele plus/min-voetbediening waardoor de motor automatisch uitgeschakeld wordt. 

Bosch ProHygienic BGL8HYG1

De Bosch ProHygienic BGL8HYG1 is speciaal ontwikkeld voor mensen die een allergie hebben en graag een schoon huis willen hebben en dat maakt hem één van de beste stofzuigers van 2021. Wanneer je een allergie hebt is het belangrijk om een goede luchtkwaliteit in huis te hebben, en laat dat nou net zijn waar de UltraAllergy Hygienic filter en een AirFresh stofzak voor zorgen! Hierdoor worden meer dan 99,99% van de stofdeeltjes opgezogen en kunnen ze niet meer ontsnappen. De stofzuiger heeft een vermogen van 890 Watt en een snoer van 12 meter waardoor je een actieradius van 15 meter hebt.

https://www.gereedschap-expert.nl/